Ердоган — партнер Путіна проти народу Шаму

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Президент Росії Володимир Путін привітав турецького президента Реджепа Тайіпа Ердогана з Новим роком, пише агентство «TurkPress» від 30.12.2019.

Москва та Анкара тісно взаємодіють у боротьбі з тероризмом у Сирії та спільними зусиллями сприяли запуску процесу політичного врегулювання конфлікту у цій країні, говориться у вітальному посланні.

Путин підкреслив, що дві країни співпрацюють по Сирії з метою ліквідації терористичних організацій, які загрожують безпеці регіону.

У посланні зазначається, що Росії та Туреччині вдалось добитися помітних успіхів у реалізації взаємовигідних стратегічних проектів, у тому числі — у сферах енергетики і військово-технічної співпраці.

«Ар-Рая»: ця заява Путіна буде аргументом проти тих, хто знов погодився стати рабом людей після того, як Аллах позбавив їх від рабства перед тираном Шаму. Ця заява буде доказом того, що режим Ердогана є партнером Путіна і співпрацює з ним у кожному кроці, який він здійснює у Сирії. Так чому вони слідують за Ердоганом і передають йому лідерство?! Революція Шаму продовжує зривати маски з облич зрадників. Що стосується людей, то вони знаходяться на стадії випробування у цьому мирському житті: або прийняти шлях Посланця Аллаха ﷺ і іти з високо піднятою головою, або іти всліпу з опущеним обличчям. Аллах неодмінно допоможе своїй релігії і віруючим і виконує свої обіцянки, так поспішайте до Нього — і ви будете врятовані від мук Великого Дня.


Огляд новин «Ар-Рая»
15.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню