Мета майбутніх виборів в Сирії

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Вибори, які планує провести злочинний сирійський режим — брудний фарс. Зазначимо декілька пунктів, що демонструють це:

1 — Режим бажає продемонструвати те, що він сильний і відновив свою легітимність, хоча б частково. І це повинно внушити іще більший відчай у серця повсталих людей.

2 — Америка, будучи хазяйкою режиму Асада, не квапиться врегулювати ситуацію у Сирії. Про це свідчать заяви усіх американських офіційних осіб. Вона хоче тримати ситуацію у напруженому спокої, тому що компоненти рішення, за її оцінкою, іще не дозріли і тому що відповідна альтернатива іще не готова.

3 — Вибори примушують проблему обертатись навколо долі голови режиму, як нібито революція проти конкретної людини, а не проти усього режиму з його конституцією і усіма його стовпами і символіками.

Люди повинні усвідомлювати цілі цього фарсу, який закликаний примусити їх думати тільки про кончину чи виживання Башара Асада, вдовольняючись світською конституцією і збереженням злочинного апарату і більшої частини режиму.

Народ Шаму повинен зайняти правильну позицію, а саме — висунути альтернативу, яка представляє собою істинний порятунок від страждань. Правильним рішенням буде виправлення ходу революції і продовження революції по ясному шляху, поки вона не досягне своїх цілей по скиненню злочинного режим і встановленню замість нього панування Ісламу. Тільки так усі жертви і пролита кров не будуть втрачені марно. Усі інші рішення — це лише продовження страждань, принижень, пригноблення і життя у пеклі злочинного режиму.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
05.05.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню