Змовники не повинні обдурити народ Шаму, як обдурили народ Єгипту і Тунісу

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В інформаційному офісі Хізб ут-Тахрір/Сирія заявили: «Політична мета фіктивних виборів в Сирії — спробувати відновити легітимність злочинного режиму і дати йому нову підтримку до тих пір, поки не дозріє політичне рішення, за допомогою якого Америка та її помічники хочуть остаточно знищити революцію і посіяти серед людей розчарування».

Далі зазначається: «Тиран Шаму провів у 2014 році імітацію президентських виборів, при цьому міжнародна спільнота і пальцем не поворухнула. І він по сей день продовжує на своєму посту практикувати вбивства і злочини. Тепер він хоче повторити це у відчайдушній спробі легітимізувати своє правління після руйнування країни, вбивства більше півтора мільйонів мусульман і вигнання мільйонів людей із своїх домів на додаток до сотень тисяч ув’язнених у камерах смертників і тюрмах тортур».

Потім задаються питання: «Чи готові ми обрати того, хто вбиває наших дітей, примушує до втечі наш народ і руйнує наші міста, щоб він знов правив нами по конституції і законам невір’я?! Чи зможуть змовники обдурити народ Шаму, як це було раніше з народами Єгипту і Тунісу, де вони спотворили революцію і змінили тільки голову режиму, залишивши конституцію і системи?!».

Також в заяві підкреслюється: «Проблема — не тільки в тому, хто править, але і в тому, чим він править. Заборонність виборів виходить не із того, що вони проходять в районах, контрольованих тираном або що тиран є одним із кандидатів, а із того, що вони не засновані на Ісламі. Навіть якщо тиран не досягне успіху на виборах, незважаючи на їх заздалегідь визначені результати, нічого не зміниться, а наші страждання від несправедливості і сваволі тривають. Зміниться лише один тиран на іншого, або один агент Заходу на іншого агента. Але рукотворна конституція, яка і причиною наших лих, залишиться на своєму місці».

На завершення є звернення до мусульман Шаму: «Справжні зміни прийдуть тільки з відновленням ісламського образу життя після встановлення Праведного Халіфату, який покінчить з епохою тиранії, застосує ісламську конституцію, системи і закони, вижене західного колонізатора із наших країн, а кандидатури будуть відбиратись за правилами Ісламу».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
26.05.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню