Перемир’я — це пастка, яку Захід і його прислужники загнали революцію Шаму

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Перемир’я і переговори — це пастка, в яку «друзі» і «прибічники», які взяли участь в змові, заманили революцію Шаму. Початком того, що революція пішла назад, стали перемир’я, переговори і узгодження зон деескалації.

І ми бачимо, до чого це призвело зараз, хоча революціонери раніше були дуже близькі до скинення режиму Асада.

Держави-змовники, у тому числі — «друзі сирійського народу», прагнуть зберегти злочинний режим, зупинити революцію і утримати людей під владою Асада. Вони штовхають тих, хто покладається на них, до поступок і поразки, хоча за цим стоїть гнів Аллаха і Його покарання.

Кожен, хто розуміє, бачить, що мета ворогів Аллаха, їх прибічників із числа арабських і неарабських правителів, а також тих, хто пішов їх шляхом із числа фракцій, полягає у тому, щоб за допомогою перемир’їв здійснити диявольські плани або те, що вони називають політичними рішеннями, як це було раніше в Палестині — наприклад, рішення про створення двох держав. Так само Америка пропонує своє політичне рішення в Сирії, щоб покінчити з революцією,знов взяти під свій контроль безпеку країни, відновити легітимність кривавого режиму і зберегти владу невірних. Народ Шаму повинен усвідомити небезпеку американського політичного рішення, попередити його і завадити йому, поки не стало занадто пізно.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
09.06.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню