Спільнота студентів «Аль-Вай» провела акцію солідарності на підтримку Гути

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У зв’язку з бомбардуваннями, на які наражаються жителі Східної Гути на тлі змови міжнародної спільноти та її інститутів і на тлі мовчання мусульманських правителів та їх співучасті у вбивствах, спільнота студентів «Аль-Вай» організувала у Політехнічному Університеті Палестини, в Університеті ель-Халіля та в Університеті аль-Кудса акції солідарності на підтримку жителів Гути.

Організатори розгорнули на різноманітних будівлях на території університетів інформаційні плакати на підтримку Гути такі як «Від народу Палестини нашому народу Гути у Шам : ми не причетні ані до кого,хто пригноблює вас, приносить страждання у змовах проти вас!», «О жителі Гути! Всупереч кордонам та перешкодам тиранів, ми — із вас, і наша кров — ваша кров», а також транспаранти з критикою на адресу міжнародної за її участь у змові проти Гути та зі зверненням до мусульманських армій виступити до неї на порятунок.

Поруч з цим, організатори виступили у мечеті при Університеті аль-Кудса, де нагадали прихожанам про той рівень підлості, який демонструють мусульманські правителі, які скеровують свої літаки на гасіння пожеж в єврейському утворенні або армії на бомбардування Афріна, але при цьому утримуються від надання допомоги народу Шаму. Спільнота студентів закликала своїх слухачів працювати над встановленням Праведного Халіфату за методом пророцтва, що єдиний здатен врятувати мусульман від усіх лих, у тому числі — і жителів Гути, яким побажали стійкості та терпіння.

Газета «Ар-Рая»
07.03.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню