Секретні зустрічі між американськими та сирійськими розвідниками

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У суботу 31.03.2018 на сайті «Eldorar» була опублікована наступна новина:

«У п’ятницю американська газета «LosAngelesTimes» повідомила, що між високопосадовими співробітниками американської розвідки та режимом Асада проводились таємні зустрічі.

Ніхто не може знати деталей інформації, але, схоже, зустріч між офіцерами розвідки США та Сирії була на дуже високому рівні.

Першим підсумком зустрічі є заява президента США Дональда Трампа про те, що американські військові незабаром покинуть Сирію.

Президент Трамп обмежує тему американсько-сирійських контактів трьома високопосадовими співробітниками із національної безпеки у Білому домі, не інформуючи про це міністерство закордонних справ або міністерство оборони.

Башар Асад також не проінформував нікого з цього приводу, за винятком трьох високопосадових офіцерів, які є найбільш важливими посадовими особами. Вони повернулись у Дамаск, і усе залишилось дуже засекреченим.

У газеті підтверджується, що король Йорданії Абдуллах II зіграв важливу роль в американсько-сирійському контакті.

«Ар-Рая»: мусульмани та  народ Сирії і без цих витоків знають, що тиран Шаму Башар Асад є дешевим агентом Америки, як і його батько до цього. Хто має навіть найменшу політичну свідомість, у повній мірі усвідомлює, що кожна американська дія у Сирії скерована на підтримку тирана,продовження строку його режиму та запобігання його падіння. Це триває з того часу, як з’явились міжнародні спостерігачі та спецпосланці, які передавали злочинному сирійському режиму накази  Америки, щоб покінчити з революцією. Коли Америка зазнала поразки у цьому, то дала зелене світло головорізам із Ірану та ліванської «Хізбалли», сектантським найманцям із Іраку та Афганістану, щоб вони вбивали народ Сирії. Потім, коли усі вони зазнали невдачі у своїй брудній місії, Америка викликала свого помічника Росію. Так вона підтримала тирана та зберегла його режим на додаток до регіональних агентів Америки, таким як саудівський та турецький режими, роль яких полягала у підтримці повстанців та викупі совісті їх лідерів, щоб панувати на фронтах та запобігати скиненню режиму. Окрім цього, іще є інші зловмисні дії, скоєні та такі, що кояться Америкою відкрито або з-за лаштунків.


Газета «Ар-Рая»
04.04.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню