У чому різниця між вбивцею мусульман у Сирії та у Палестині?!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

На сайті «Arabi21» у суботу 31.03.2018 була опублікована стаття:

«У п’ятницю у будівлі МЗС Росії у Москві делегація «ХАМАС» на чолі з членом політбюро Мусой Абу Марзуком зустрілась з зам головою МЗС та спецпосланцем Росії на Близькому Сході Михайлом Богдановим.

Абу Марзук у своєму твіттері написав, що «на зустрічі обговорювались події «великого маршу повернення», який уособлює прихильність нашого народу своїм історичним правам та володіння багатьма варіантами самозахисту».

Він додав, що делегація також розглянула перешкоди на шляху досягнення палестинського перемир’я, причини відмови руху від участі у національній конференції у Рамаллі та погрози президента Махмуда Аббаса ввести додаткові санкції у відношенні сектора Газа після нападу на кортеж прем’єр-міністра Палестини. Делегація також надала останні результати розслідування даного інциденту.

Учасники делегації підкреслили прагнення руху до об’єднання палестинців, у той же час об’яснивши причину незгоди руху з несправедливим рішенням Сполучених Штатів, заявивши про своє повне невизнання так званої «угоди сторіччя».

«Ар-Рая»: хіба ми не повинні задатись питанням: як делегація ісламського руху опору може добровільно потискати цим злочинцям  руки, заплямовані кров’ю їх братів із Сирії?! Як вони можуть розрізняти між одним злочинцем та іншим, між одним вбивцею та іншим?! Чи є різниця між тими, хто окупує Палестину та вбиває мусульман, та між тим, хто окупує Сирію та вбиває мусульман?! Хіба мир та війна — не одна?! Хіба мусульмани не є єдиною Уммою, чия кров рівна, де кожен захищає ближнього і де вони єдині проти інших, як сказав Посланець Аллаха ﷺ?! Як делегація «ХАМАС» може передавати проблему мусульман Палестини у руки злочинних політиків Росії?! Або ж вони думають, що Росія буде проводити різницю між мусульманами Сирії та мусульманами Палестини?! Або політичний макіавеллізм допускає усе, аж до залишення братами один одного?!


Газета «Ар-Рая»
04.04.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню