Рятуйте корабель революції від катастрофи

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хвилювання у благословенному Шамі сильно збентежили увесь світ,, а вороги Аллаха розробили план потоплення корабля революції і здійснюють його крок за кроком.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Сирії опублікував заяву, у якій пишеться, що переговори по Сирії в «Астана-1 і 2» проходили у межах цього плану, щоб простежити за тим, що було досягнуто, визначити тимчасові цілі і усунути перешкоди, які стоять перед виконанням пунктів Сочинських угод, у тому числі створення буферної зони і ведення спільних російсько-турецьких патрулів у якості підготовки до роззброєння лінії фронту і відкриттю для режиму Асада міжнародних доріг, які знаходяться у глибині звільнених територій.

«Цим самим пояснюється підсилена військова кампанія проти звільнених районів, яка ведеться літаками злочинного російського режиму у координації з його турецьким колегою», — говориться у заяві.

«Дивно бачити стурбованість лідерів повстанських угрупувань досягненням тимчасових ілюзорних вигод, відмовляючись від реальної перемоги — скинення злочинного режиму і встановлення панування Ісламу. І іще більш дивне — це ваша мовчанка про усе це. Ви ж своїми очима бачите вбивства і руйнування, відхилення від шляху революції і серйозні пробоїни у цьому кораблі. Але ви продовжуєте мовчати, як нібито це вас не стосується, як нібито ви — не пасажири цього корабля!», — звертається партія Хізб ут-Тахрір до жителів Сирії.

На завершення звернення пишеться: «Поспішайте закупорити пробоїни і випрямити курс корабля, доки він не погрузився на дно разом з вами!

إِنَّهُمۡ إِن يَظۡهَرُواْ عَلَيۡكُمۡ يَرۡجُمُوكُمۡ أَوۡ يُعِيدُوكُمۡ فِي مِلَّتِهِمۡ وَلَن تُفۡلِحُوٓاْ إِذًا أَبَدٗا

«Якщо вони впізнають вас, то поб’ють вас камінням або обернуть вас у свою релігію, і тоді ви ніколи не набудете успіху» (18:20)».

 

Огляд новин «Ар-Рая»
08.05.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню