Чавушоглу разом з турецьким режимом плете підступи проти революції Шаму

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу у своїй заяві про події в Ідлібі підкреслив важливість припинення вогню для політичного процесу у Сирії і зазначив, що опозиція повинна захищатись від нападок режиму. Про це пише газета «AsharqAl-Awsat» 17.01.2020.

Турецький міністр вказав, що сирійський режим вбив багатьох мирних жителів під час жорстоких бомбардувань лікарень і шкіл і примусив багатьох покинути свої дома. Чавушоглу заявив, що сирійський режим досі вірить у військове рішення в Ідлібі.

«Ар-Рая»: промова Чавушоглу про те, що лідери сирійських угрупувань, пов’язані з турецьким режимом, мають право захищати себе — це не слова наставника, який більше нічим не може допомогти, а послання з загрозами на адресу сирійського народу, а також крок до того, щоб примусити людей погодитись з відкриттям доріг як одним із пунктів політичного рішення. І це не справжній заклик до самозахисту, хоча у сирійських повстанців є можливість, але їх воля усе іще у руках турецького режиму.

Якщо б це був справжній заклик до захисту, то але ж усі знають кращий спосіб захисту для них — атакувати узбережжя. Слова Чавушоглу — лише один із маневрів у межах покрокової політики Сочинських угод. Справжнє рішення полягає у тому, щоб міцно ухопитись за вервь Аллаха і відпустити решту інших, а потім об’єднати віруючих під щирим військовим керівництвом, яке прийме ісламський політичний проект, який веде до скинення режиму і встановленню панування Ісламу.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
22.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню