Хізб ут-Тахрір у Сирії

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

З посиланням на радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Сирії наводиться, що члени Хізб ут-Тахрір під гаслом «Але ті, як увірували, люблять Аллаха сильніше» (2:165) у минулий четвер організували мітинг уздовж дороги, який веде до селища міського типу Ках (QAH).

Мітингувальники тримали плакати з закликами продовжити революцію доти, поки не буде скинутий режим і не буде встановлено правління Ісламу. Вони закликали до того, що у цій діяльності треба шукати підтримку тільки у Аллаха і порвати усі зв’язки з тими, хто позиціонує себе «другом», але при цьому плете змови проти мусульман.

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ

«А ті, які вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227).

Після 9 років злочинів проамериканського агента Асада, після бомбардувань , які не залишили каменя на камені, Америка за допомогою ООН звертається до мусульман з метою просунення свого політичного рішення і щоб залишились без уваги скоєні злочини Асада.

Що може бути більш ясним підтвердженням цьому, аніж нахабна заява спецпредставника Америки по Сирії Джеймса Джеффрі про те, вона не бажає, щоб Росія вийшла із Сирії, режим пав, а Асад був усунутий.

Варто відзначити , що втручання Росії у Сирію у 2015 р. трапилось наступного дня після зустрічі Обами з Путіним. Обама розв’язав руки Путіну, щоб той міг безкарно проливати кров мусульман Сирії, щоб підштовхнути їх до прийняття американських політичних рішень. У цьому сценарії також беруть участь режими мусульманських країн, зокрема — турецький режим, на яких покладено виконання брудної роботи і виставлення себе у якості друзів революції. Але насправді вони завдають ударів у спину революції.

Проте найбільш болісним виявився той факт, що революціонери передали рішення питання Сирії у руки турецького режиму і схвалили російські патрулі. Подібне веде лише до одного: пролитий кров двох мільйонів шахідів і жертви на шляху революції виявляться марними.

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ

«А ті, які вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227).

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
15.07.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню