Велика кількість змов і змовників не похитнула стійкість жителів Шаму

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Минуло п’ять років з миті втручання в революцію Шаму Росії, а до цього — Ірану, його ліванської партії і найманців, а також інших зрадників, які заявляли про дружбу з революцією з метою нанести удар в спину.

Полум’я революції усе іще горить у серцях людей, незважаючи на ворожнечу Сходу і Заходу, зрадництво зрадників і залишення без допомоги співвітчизників. Народ Шаму як і раніше терплячий і непохитний перед обличчям наймогутніших країн, які усе іще намагаються знищити благословенну революцію, яка з самого початку потрясла світ своїми гаслами і тим, що почалось з мечетей відлунням такбірів і тахлілів, а також закликами до скинення злочинного режиму і встановленню влади Ісламу.

Лідер змовників Америка будує змови проти народу Шаму, щоб зломити його стійкість і знищити революцію. Але вона досі не змогла покласти край повстанню Шаму, незважаючи на змови, які виношувала,інструменти, які використовувала, гроші, які витратила на те, щоб купити совість лідерів повстанських угрупувань, незважаючи на створення авторитарних урядів, що спричиняють тиск на народ Шаму шляхом введення неправомірних податків і відрахувань в атмосфері влади сил безпеки і пригноблення. Мета створення таких урядів на звільнених територіях полягала у тому, щоб люди розчарувались в нових людях і продовжили страждати від позбавлень і бідності, а потім погодились на американське політичне рішення і повернулись під владу режиму з опущеними головами, закривши очі на усі жертви і знов наділивши владою злочинців, які будуть правити куфром і коїти несправедливість.

Але, незалежно від того, наскільки великі змови у своїй жорстокості і ненависті, допомога Аллаха і стійкість людей у своїй революції, а потім виправлення її ходу зведуть нанівець усі капкани і засідки. Останнє слово — за щирими свідомими людьми із народу Шаму, які непохитні в істині, які вдень і вночі працюють над тим, щоб розкривати змови невірного Заходу проти благословенної революції, а також за усіма, хто працює над скиненням злочинного режиму і встановленням панування Ісламу. Залишилось зовсім небагато до світанку великої перемоги, яка очікує народ Шаму і навіть усю Ісламську Умму після довгих років насильницького правління.

وَيَوْمَئِذٍيَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ * بِنَصْرِاللَّهِيَنصُرُمَنيَشَاءوَهُوَالْعَزِيزُالرَّحِيمُ

«У той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Від допомагає, кому побажає. Він — Могутній, Милосердний» (30:4,5).

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
04.11.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню