О, революціонер Шаму, зупинись і подумай!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

З самого початку революції Захід на чолі з Америкою обманює і вводить в оману народ Шаму. Але його виверти і ігри були викриті, і навіть спецпредставник США по Сирії Джеймс Джеффрі публічно заявив, що «вони не хочуть змінювати режим у Сирії, а просто хочуть, щоб він змінив свою поведінку».

І ми бачимо, як усі сторони, у тому числі — керівники повстанських угрупувань,відстоюють американське політичне рішення. Тому кожен щирий революціонер повинен зупинитись і подумати, а потім поставити собі питання:

Чи вважається джихадом виконання угод і рішень конференцій, проведених колоніальним Заходом та іншими ворогами революції?

Чи вважається звеличенням Слова Аллаха прихильність народу Шаму тому, що було прийнято на цих конференціях?

Хіба ви не взялись за зброю для того, щоб захистити пригноблених, їх кров, честь і майно, а також для повного скинення злочинного режиму, а потім встановлення Шаріату Аллаха?

Хіба у цьому положенні народ Шаму опинився не через ваше мовчання перед своїми керівниками, руки яких зв’язала іноземна допомога, примусивши їх опустити зброю і прийняти рішення про капітуляцію?

Хіба ваше мовчання захистить народ Шаму від злочинного баасістського режиму, або відновившись, цей режим почне мститися усім, хто наважився виступити проти нього?

Невже хтось із вас іще сподівається на те, що вороги Ісламу і мусульман — міжнародні, регіональні або місцеві — вирішать проблему на вашу користь?

І найважливіше: якщо ви, революціонери, відмовляєтесь від участі в політичному проекті Америки, який призведе до відновлення режиму Асада і примусить вас вкусити приниження, тоді де альтернатива?

Якщо ви не будете чесні з собою і не сформулюєте свою позицію, бажаючи вдоволення лише свого Господа,немає сумнівів, що корабель революцій потоне.

Мовчання перед своїми керівниками які більше не приймають рішення самостійно, вважається злочином з вашого боку,тому що це призведе до поразки революції і до продажу на ринку конференцій усіх жертв, принесених народом Шаму на шляху до скинення злочинного режиму і застосування Ісламу.

Перед вами тільки два проекти: американський, який повністю відновить режим і примусить вас знов підкоритись йому, вкусивши гіркоту поразки і приниження, і ісламський, який полягає у тому, щоб скинути злочинний режим і встановити на його місці Праведний Халіфат, заснований на пророцькому методі, який був обіцяний Посланцем Аллаха ﷺ. саме до ісламському проекту вас закликає Хізб ут-Тахрір. Станьте тими, хто надав допомогу і підтримку релігії Аллаха, і тоді Аллах допоможе вам, зробивши намісниками на землі, обдарувавши можливістю сповідувати свою релігію і знаходитись у безпеці, а потім поселивши у Райських Садах. Вдоволення Аллаха вище за усе, а половинчасті позиції і рішення призведуть тільки до загибелі. Якщо ви будете покладатись на кого-небудь, окрім Аллаха, то це призведе вас до приниження. Так будьте вірні Аллаху, Який говорить:

وَإِذَا قِيلَ لَهُ اتَّقِ اللَّهَ أَخَذَتْهُ الْعِزَّةُ بِالإِثْمِ فَحَسْبُهُ جَهَنَّمُ وَلَبِئْسَ الْمِهَادُ

«Коли йому говорять: «Побійся Аллаха!», — гординя підштовхує його на гріх. Досить з нього Пекла! Яке ж погане це ложе!» (2:206).

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню