Мусульманські правителі роблять усе можливе, щоб придушити революцію у Сирії

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Турецькій газеті «YeniŞafak» стали відомі подробиці про те, що Об’єднані Арабські Емірати причетні до вбивств великої кількості ключових лідерів воєнізованих опозиційних груп, діючих у Сирії проти режиму Асада.

Як повідомила «YeniŞafak» з посиланням на слова Абу Али, одного із опозиціонерів, що воював у лавах «Сирійського ісламського фронту» у 2014–2016 рр., вбивства 45 польових командирів руху «Ахрараш-Шам», у тому числі і його лідера Хассана Аббуда, а такоже Захрана Аллуша, лідера «Джейш аль-Іслам», та інших військових та політичних керівників двох найбільш сильних опозиційних уряду груп сталися завдяки розвідданим про їх місцезнаходження, яке передали ОАЕ режиму Асада.

«Ар-Рая»: ці подробиці вказують на те, яку небезпеку становлять регіональні держави-зрадники та агенти для сирійської революції, як вона націлені на боротьбу проти революціонерів. Тому сирійські революціонери повинні усвідомити ступінь небезпеки, яка виходить від цих держав-агентів, що видають себе «за друзів народу Сирії», але насправді встромляючих отруйний кинджал йому у спину.

Кожен керівник груп, зв’язаний з цими державами такими як Туреччина, Катар, ОАЕ, Саудівська Аравія, і кожен, хто вирушив в Астану, повинен и усвідомлювати, що Америка та її агенти використовують її певний час а коли їх роль закінчиться, їх вб’ють або замінять іншими агентами, більш поступливими та відданими . Нехай же ці лідери зроблять крок, відповідаючий рівню тієї відповідальності, яку вони на себе поклали, і приймуть рішення, угодне Аллаху, а саме — розрублять зв’язки з ворогами революції та повернуться в обійми своєї справи та своєї Умми.

Газета «Ар-Рая»

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню