Чотирьохбічний стамбульський саміт — це частина західного плану по ліквідації революції Шаму

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Як підкреслюється у заяві інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Сирії, підсумки чотирьохбічного саміту, який відбувся у Стамбулі у минулу суботу (27.10.2018) для обговорення сирійської проблеми.

Як і усі інші конференції та зустрічі, довели,, що їх метою є приспання народу Шама, здійснення планів Заходу по ліквідації революції і повернення повсталого народу у підкорення Америці, яка відчайдушно захищає свого агента — тирана Шаму — і усе іще іде по шляху відновлення його ролі. У заяві вказувалась величезна кількість обману та зрадництва під приводом припинення кровопролиття та страждань, і нібито доля тирана Шаму буде визначатись сирійським народом. Хіба демонстрації сирійського народу на протязі восьми років не визначили долю тирана? Хіба не міжнародна спільнота підтримує його і перешкоджає його падінню, протистоячи волі сирійського народу?

У заяві також вказувалось, що найбільш небезпечну роль грає турецький режим, роблячи вигляд, що прагне захистити мусульман на звільнених територіях Сирії, у той час як вони наражаються на масове знищення, а території переходять до режиму Асада. Де зараз Алеппо і райони «деескалації», які були здані за участю керівників повстанців, що стали найманцями турецького режиму?!

На завершення говорилось про оману тих, хто вважає, що невірний Захід переживає за долю жителів Шаму. Він ніколи не був заклопотаний життями мусульман, навіть якщо усі вони будуть винищені. Обманюються ті, хто вважає, що американське політичне рішення покінчить зі стражданнями народу Шама. Подивіться, що відбувається в Єгипті та Тунісі! Кінець стражданням народу Шаму та усіх мусульман прийде лише з встановленням Праведного Халіфату за методом пророцтва, як це передвіщав Посланець Аллаха ﷺ, оскільки причиною усіх страждань є відсутність Шаріату у державі та суспільстві.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
07.11.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню