У звільнених районах Сирії пройшли демонстрації проти турецьких патрулів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Повідомляється, що партія Хізб ут-Тахрір організувала у Сирії демонстрації проти турецького патрулювання, яке було запущено з метою відкрити міжнародні дороги у глибині звільнених територій для злочинного режиму Асада.

Після п’ятничної молитви у місцевості Сухара, до заходу від Алеппо, пройшов марш, і на одному із піднятих плакатів було написано «Не залишилось ніякого виправдання після усіх цих масових вбивств! Чи не час розірвати червоні лінії?!». Напис на іншому плакаті була звернена до турецьких патрулів — «Бомбардування були до вас і продовжуються після вашого приїзду … Яка мета вашої присутності?!».

У той же час у таборах аль-Карама, до півночі від Ідлібу, пройшов марш з головним гаслом «Хіба кров проливалась заради патрулювання доріг, щоб вдовольнити Америку і Захід?!».

У місті Аріха, до півдня від Ідлібу, також пройшов марш з засудженням турецьких патрулів, які прокладають шлях до відкриття міжнародних доріг для злочинного режиму у глибині звільнених територій. Головний плакат ніс наступне послання — «Турецький режим гарантує наше мовчання, а російський режим гарантує наше вбивство».


Огляд новин «Ар-Рая»
01.05.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню