Що заважає Путіну почати атаку на Ідліб

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Президент Росії Володимир Путін заявив, що він не виключає повномасштабного наступу сирійської армії при військово-повітряній підтримці Росії на позиції «бойовиків» у сирійській провінції Ідліб. Але він зазначив, що зараз це недоцільно.

Путин, виступаючи у Пекіні, сказав, що Москва і Дамаск продовжать війну проти «тероризму», підкресливши, що якщо «бойовики» із Ідлібу будуть робити які-небудь вилазки, що відбувається час від часу, то з їх боку послідують відповідні удари.

Але він додав, що присутність цивільних осіб у деяких частинах Ідлібу означає, що іще не настав час для початку комплексних військових операцій.

«В принципі, я цього не виключаю (можливість таких операцій), але на сьогоднішній день ми разом з нашими сирійськими друзями вважаємо, що це недоцільно», — заявив російський президент («Reuters»).

«Ар-Рая»: невже злочинець Путін вважає, що хтось повірить у його брехню про те, що повномасштабний напад на Ідліб відкладається з причини присутності там мирних жителів?! Увесь цей час він топить мирних жителів у крові, не соромлячись наносити удари навіть по пекарням, лікарням, мечетям і цивільним будівлям! Путін — боягуз, що приховує правду, яка зганьбить його. Насправді, Америка у справжній час не дозволяє йому нанести ґрунтовний удар по Ідлібу, а не мирні жителі. Він покірно виконує веління Держдепу, оскільки застряг у Сирії доти, доки Америка не здійснить там політичне рішення. Тобто Америка віддає перевагу поличному рішенню, а не військовому.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
01.05.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню