Америка усе іще плете підступи проти революції Шаму, вимагаючи санкцій проти сирійського режиму

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Сполучені Штати об’явили, що розглядають можливість введення нових санкцій у співпраці з Європейським Союзом проти сирійської влади на чолі з президентом Башаром Асадом, щоб продовжити «тиск на його режим», пише «RTArabic» від 23.01.2020.

«Я поїду на наступному тижні у Брюссель, щоб обговорити санкції та інші економічні питання, пов’язані з продовженням тиску на режим Асада», — заявив на прес-конференції у четвер спецпредставник США по взаємодії у Сирії і спецпосланець США у Глобальній коаліції по розгрому «ІДІЛ» Джеймс Джеффрі.

«Звичайно, ми поговоримо з європейцями, які також дотримуються санкцій проти режиму Асада і розглядають можливість введення нових. Ми обмінюємось думками з цього приводу», — додав Джеффрі.

«Ар-Рая»: вже дев’ять років Америка розкидається загрозами, щоб приховати свою підтримку режиму Башара Асада, забезпечуючи його усім необхідним для продовження життя. Вона поклала задачу бомбардувати, вбивати, пригноблювати і знищувати на Росію, Іран і його партію «Хізбалла». Задача обману і підступів проти народу Шаму і стримування озброєних угрупувань була покладена на Ердогана, який своїми брудними політичними грошима приборкав лідерів, і тому вони рухались лише у межах того, що дозволяли спонсори. Тому настав час звільнення вірних членів угрупувань від приниження, на яке їх прирекли лідери. Настав час відвернутись від «друзів» і «прибічників», а потім об’єднатись за щирим і свідомим політичним керівництвом, у якого є проект, що виходить із ісламської віри, і є план просунення до узбережжя і столиці, щоб скинути режим і встановити Праведний Халіфат.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
29.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню