Америка не приховає свою відповідальність за злочини у Шамі

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Як повідомляє газета «Al-SharqAl-Awsat», під час розмови зі своїми європейськими, арабськими і опозиційним сирійськими колегами спецпредставник США по Сирії Джеймс Джеффри об’явив про ухід зі свого посту. Про це пише «OrientNews» від 07.11.2020.

Газета зазначає, що Джеффрі зв’язався з низкою своїх арабських, європейських і опозиційних сирійських колег, повідомивши їм про завершення своїх обов’язків, але запевнивши їх у продовженні політики США незалежно від результатів виборів.

Джеффрі сказав під час проголошення про своє рішення про відставку: «Я не бачу ніяких змінень у присутності наших сил, і я не бачу ніяких змін у нашій політиці санкцій, і я не бачу ніяких змінень у нашій вимозі до Ірану покинути Сирію, будь то при адміністрації Байдена чи Трампа».

«Ар-Рая»: з самого початку революції проти Асада американські офіційні особи намагались піти від відповідальності за злочини і приписати їх Ірану і Росії, які не увійшли б у Сирію, не отримавши схвалення Америки. Заперечення з боку Джеффрі відповідальності його країни за страждання сирійського народу — це насправді визнання своєї відповідальності за це, а його заява про те, що політика його країни не зміниться — це ствердження того, що страждання сирійського народу будуть тривати до тих пір, поки він не підкориться Америці і тирану Асаду.

Увесь світ знає, що Сирія належить Америці з часів Хафеза Асада. Що стосується заяв Джеффрі, який відповідає за захист сирійського режиму і запобігання його падіння, то вони — лише пил у вічі. Роль Америки викрита, і вона не приховається за брехливими заявами у ЗМІ і запереченням своєї відповідальності за злочини в Шамі. Але результат революції залежить від благородних революціонерів, які відмовились підкорятись вимогам Америки і як і раніше ідуть до скинення режиму і притягнення його до відповідальності за усі злочин і зрадництво. І це трапиться дуже скоро, з волі Аллаха, незалежно від бажання Америки та її агентів.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
11.11.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню