«Наймані працівники» не мають відношення до революції Сирії

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Міністр іноземних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу зустрівся з низкою так званих «лідерів» сирійської опозиції згідно повідомленню , яке він розташував в своєму офіційному акаунті в «Twitter».

Чавушоглу зустрівся з головою світської прозахідної коаліції Салемом аль-Меслетом, з головою переговорного процесу Бадром Джамусом і представником тимчасового уряду Абдуррахманом Мустафою. Під час зустрічі Чавушоглу сказав: «Ми цінуємо і підтримуємо внесок опозиції в політичний процес в рамках резолюції Ради Безпеки ООН №2254».

В свою чергу , голова центрального комітету по зв’язкам Хізб ут-Тахрір в Сирії Абдульхамід прокоментував дану подію:

«Чавушоглу повинен зрозуміти, що ті, кого він представив, не є лідерами революції, будь то голова коаліції , голова переговорного процес чи тимчасовий уряд Сирії. Міністр повинен зрозуміти, що ці люди і ці органи не мають ніякого відношення до революції. Ці політичні особистості були найняті турецьким режимом, щоб виконувати брехливу роль лідерів революції, щоб таскати їх по готелям Стамбулу, Астани, Сочі і Женеви. Це усього лише наймані працівники, які служать інтересам свого хазяїна, і вони не мають ніякого відношення до революції. У них немає ані влади, ані авторитету, а якщо турецький міністр не вірить нашим словам, так нехай спробує примирити їх зі злочинним режимом, і тоді він побачить, чи примириться з режимом народ».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №407
11 Сафара 1444 р.х.
7 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню