Черговий злочин «сирійського уряду порятунку» проти революції

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Як вказується в заяві члена інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Насіра Шейха Абдульхая: «Ми побачили черговий злочин проти революції і революціонерів, скоєний так званим «урядом порятунку», пов’язаним з «Хаят Тахрір аш-Шам».

Воно дозволило колоні допомоги ООН, пов’язаною з Всесвітньою продовольчою програмою, яка рухається із районів, контрольованих злочинним режимом, тобто із села Тарнаба, провінція Ідліб, в’їхати у звільнені райони».

Г-н Абдульхай додав: «Цей крок Уряду порятунку» став іще однією спробою зломити волю людей, вбити їх революційну душу і примусити їх звикнути домовлятись з режимом, який вбивав, знищував і виселяв людей. Ми спостерігаємо небезпечну спробу нормалізації відносин з режимом Асада за наказом Америки, яка, у свою чергу, підштовхує і інших своїх агентів в регіоні відновити статус Асада через Лігу арабських держав та інші організації».

Також член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Сирії зазначив: «Подібні дії супроводжуються викраденнями, залякуваннями і систематичними економічними обмеженнями, які проводяться «Хаят Тахрір аш-Шам» і його Урядом порятунку», щоб придушити людей і довести їх до відчаю, а потім примусити їх прийняти американське політичне рішення, яке відносить злочинний режим, незважаючи на усі жертви революціонерів. Але цього не буде до тих пір, поки в жилах мусульман Шаму тече кров, оскільки вони поклялись скинути і викоренити режим».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
22.12.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню