Врятувати Пакистан від Америки і терору

Акції
Друкарня

ЛахорПротягом останніх двох тижнів ми стали свідками нападу бойовиків на Генеральний штаб у  Равалпінді, вибухи в Кохат і Пешаварі, та синхронізовані напади на будівлю  поліції в Лахорі.

У той же час ми спостерігаємо, як з подачі Америки, Пакистанська армія почала підвищену  підготовку для майбутнього наступу  на землі у Південному Вазірістані.


У зв'язку з цим  ми хотіли б відзначити наступні моменти:

1. Недавні напади, безсумнівно, буутье використовуватися режимом Зардарі, щоб обгрунтувати необхідність операції у Вазірістані. Тим не менш, ця дія спрямована не для того, щоб забезпечити Пакистан. Це спроба рятування репутації Америки, після того як вона зазнала провал в окупації Афганістану.

2. Зростання тероризму  в Пакистані почалося після бомбардувань Пакистану американськими безпілотникамі, які тривають досі. За допомогою авіаударів безпілотників Америка прагне досягти своїх цілей. Їй вигідна затяжна війна у Пакистані, яка послабить країну і зробить її черговою американською військовою базою, як це спостерігалося в Іраку й Афганістані.

3. Хізб ут-Тахрір  засуджує вбивство невинних людей у цих збройних нападах, засуджує вбивство армії, а також свого власного народу, і буде продовжувати робити це, тому що ці дії заборонені Ісламом.

«Якщо ж хто-небудь уб'є віруючого навмисно, то відплатою  йому буде Геєна, в якій він повіки стоятиме. Аллах розгнівається на нього, прокляне його і приготує йому великі муки.» (Ан-ніса – 93 аят)

Напади обох армій  служать американським цілям, тому вони повинні припинити бійню  негайно.

4. Щоб зберегти  Пакистан від розвалу, армія  повинна вигнати Америку зі  своєї території. Єдиний спосіб  домогтися цього, це видалити  корумпований і зрадницький режим  Асифа Алі Зардарі, який зробив  все від себе залежне для сприяння планам США у Пакистані. Він поставляє паливо, матеріально-технічну підтримку та політичне прикриття для планів Америки.

5. Ми закликаємо  всіх щирих людей які мають  вплив у суспільстві Пакистану,  докласти зусиль до усунення  корумпованого уряду і надати  підтримку партії Хізб ут-Тахрір  у встановленні ісламської держави  Халіфат у Пакистані. Тільки у сильного, щирого та далекоглядного ісламського лідера буде авторитет і керівництво, щоб зупинити ці двосторонні напади, і об'єднати країну проти реального супротивника - США і її союзників у регіоні.

6. Ми закликаємо  всіх мусульман у Великобританії  підтримати нашу кампанію з  порятунку Пакистану від Америки  і терору, яка закликає до:

• Припинення американського плану в Пакистані  

• припинення екстремізму  і тероризму щодо цивільних осіб 

• припинення використання пакистанської армії для забезпечення безпеки США, за допомогою наземної операції у Вазірістані 

• припинення існування  режиму Зардарі, який полягає у змові  з Америкою  

• Підтримку державотворення Халіфат у Пакистані, яке принесе нове і щире лідерство в Пакистан

Протягом найближчих тижнів Хізб ут-Тахрір буде організовувати серію заходів з цього питання.  


15.10.09

Хізб ут-Тахрір
Великобританія