Виселення мусульман з їх домівок - це повторювана трагедія у кризових районах

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Джерела новин повідомляють, цитуючи правозахисників у Китаї, про зростаючу занепокоєність через відсутність толерантності у китайців народності Хан до мусульман на території Східного Туркестану, відомого серед китайців як Синьцзян. Їх намагаються виселяти з домівок, у яких вони мешкають, таксисти не хочуть їх перевозити, у ресторанах і готелях області Куньмін є написи «Уйгури не вітаються».

Коментар:

Воістину, це ламає душу від болю, завдає тугу і гіркоту від того, в яких умовах живуть мусульмани у багатьох регіонах і країнах.

Стало нормою виселяти мусульман з їх домівок у багатьох кризових районах і це повторюється тисячі разів у різних країнах.

Китайські поселенці в Хан у Східному Ісламському Туркестані не будуть задовільнені тільки набуттям благ величезної спадщини цієї ісламської країни, яка була відкрита більше тисячі років назад, як і не будуть вдоволені тим, щоб тільки мучити мусульман-уйгурів, корінних жителів цієї країни їх вбиванням, запереченням їх найпростіших прав. Ні, вони пішли на злочинну вимогу від них залишити домівки їх батьків і дідів, як це роблять буддисти-кяфіри проти мусульман на території мусульман у Бірмі, як це роблять невірні хрестоносці колонізатори і язичники проти мусульман у Центральній Африці.

Воістину, кяфіри, які відчувають ненависть, повторюють один одного у практиці жорстокого поводження з мусульманами з давніх часів, але виселення їх з їх осель з остаточною забороною повернення у них стало новим звичаєм, який розповсюджується у тяжких районах. Невірні різних прошарків суспільства здійснюють цю практику у відношенні саме мусульман і тільки.

Початок цьому був у Бірмі, коли буддисти зазіхнули на право мусульман жити в їх країн Аракан і вигнали їх із неї, після чого послідувало це ж у Центральній Африці, у якій майже половина населення – мусульмани, далі цей злочинний звичай перейшов до Китаю, який зосередився зараз для цього жахливого злочину, і Аллах знає де це буде мати продовження після.

Воістину, ці расистські злочини є безпрецедентними і переросли в систематичну практику, і відбуваються за участі невірних країн за одночасної цілковитої байдужості мусульманських країн. Країни невір’я зазіхають на права мусульман, не розрізняючи між малими і простими та великими і складними країнами.

Воістину, це злочинне, расистське, мерзенне зазіхання на мусульман ніколи б не сталося, якщо б у мусульман був Імам і пастир, який охороняв би мусульман і їх гідність. Воістину, повторення реальності цих диких злочинів проти мусульманських народів підтверджує зіпсованість усіх мусульманських країн, які стоять сьогодні на основі прив’язаності до націоналізму і їх не цікавить те, що відбувається поза їх кордонами, які їм намалював колонізатор. Утиски мусульман, різанина проти них і катування не цікавлять ці країни зовсім, поки це відбувається поза межами їх кордонів і батьківщини, до яких вороги мусульман прималювали огорожі.

Воістину, ісламська держава Халіфат, тільки вона одна зможе покласти край усім цим трагедіям і катастрофам, під якими підписалися кяфіри і голови мусульманських країн, через що відбуваються ці висилки і жахливі етнічні чистки.

Так, воістину, Ісламська Держава є єдиною державою, яка здатна захистити ісламські народи від агресії кяфірів і відбити їх ворожнечу проти них же самих з покаранням для них так, щоб авторитет мусульман піднявся над усіма іншими общинами. Тому робота по його встановленню зараз повинна бути іще наполегливіше і обов’язковіше, ніж це було раніше.


Спеціально для радіо Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Хамза аль-Хутваній
14 Джумада аль-уля 1435 р.х.
15.03.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_34269

Головне меню