Коли вовк стверджує, що він пастух

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Ранок сьогоднішнього дня почався з органами безпеки, які реалізовують план забезпечення безпеки у місті Тріполі, у Шамі. Окрім мір патрулювання та використання блокпостів, здійснювались рейди та арешти осіб за вимогою. Багатьох осіб за вимогою заарештували та передали у відповідні органи для прийняття подальших мір, згідно з заявою ліванської армії. Кількість заарештованих у Тріполі на мить написання цієї статті дійшло до двадцяти осіб.

Коментар:

Раніше ми вже ясно пояснили, що так званий план забезпечення безпеки є лише політичним планом, скерованим на підсилення американсько-іранського впливу у Лівані, для того, щоб прервати зв’язки між революцією Шаму та його прибічниками у Лівані. Проте це не скасовує того, що цей план вимагає анулювання так званого стрижня бойових дій, принаймні до цих пір, особливо у Тріполі, у районі гори Мохсен та оточуючих Тріполі районах, де знаходяться більшість послідовників Башара. Звідси і відбувся ряд судових повноважень проти десятків керівників та їх прибічників під приводом того, що використали зброю у битвах, які складають біля двадцяти вилазок, з весни 2008 року і по сьогодні, тобто протягом цілих шести років. Зверніть увагу, що перша подія у 2008 році, це було вторгнення, здійснене партією Ірану 7 травня в околицях Бейруту та район Шуф у Горах Лівану, у контексті зведення рахунків з опонентами із блоку «14 березня», це боротьба призвела у той час до загибелі майже вісімдесяти осіб.

Ці факти природним чином породжують питання, ми приведемо вам їх та дамо відповіді на них:

- Чому план гарантування безпеки зачіпає тих, хто взяв до рук зброю після вторгнення травня 2008, і не зачіпає партію Ірану, яка відкрила двері у використанні зброї та кровопролиття у внутріполітичному конфлікті, яка досі ставить озброєні блокпости, у долині Бекаа, зупиняє людей і обшукує їх автомобілі?

Відповідь: Тому що партія Ірану є правителем де-факто у Лівані, а її партнери, які поділились з ними та беруть участь в уряді, є тільки лжесвідками. Ця партія вирішує, хто має право на носіння зброї, а хто не має на це право, вона вирішує, коли вбивство та боротьба допустимі і коли забороняються. Так само як це відбувається у Сирії, тому що вона дозволяє собі вбивати та проливати кров сирійців і забороняє іншим допомагати народу Сирії, називаючи їх терористами та невірними!

- Доти, доки лідери вісей знаходяться між політичними лідерами, які правлять Ліваном та утворюють змінюючи один одного уряди, доти, доки вони забезпечуються зброєю, боєприпасами та грошима! По якій логіці ці нещасні, які вже давно постраждали від труднощів та жахливих розбратів, стають жертвами плану по забезпеченню безпеки, у той час як їх спонсори вище того, щоб їх відзвітовували?! Більше того, вони очолюють реалізацію плану, який змітає цих хлопців судовими ордерами та переслідуваннями!

Відповідь: усе це тому, що ліванські політичні нрави ґрунтуються на законах джунглів, і тому, що політичний клас у Лівані не знає ані халяль, ані харам, і у своїй політиці не відводить жодної ваги моралі.

- Чому цей план гарантування безпеки відтягувався на вісім років, у той час як існує увесь потенціал здійснити його, як це стало ясно сьогодні?

Відповідь: Тому що вісі боротьби, це блоки 8 та 14 березня, вже давно використовують поштову скриньку для обміну кривавими, пороховими та руйнівними зв’язками. Тепер Америка збирає прислужників Ірану та прислужників Саудівської Аравії в одному уряді, функція яких полягає у забезпеченні усіх необхідних умов для ізолювання благородних людей Лівану від повстанців Сирії, з одного боку, і для того, щоб прикрити найманців партії Ірану, які стікаються до Сирії, щоб боротися проти благородних повстанців. І тут задовольнялись усі вимоги та бажання Америки.

Незважаючи на усе це, чути, як шахраї політики у Лівані говорять про повагу прав, конституції, законів та громадських свобод! Той, хто спостерігає за цією ганебною політикою, бачить, наскільки ганебні правителі цих країн! Але викликає сумно та болісно те, що багато хто із людей цієї країни звикли до цих сцен, і адаптувались до брутальної реальності!

Нехай пропаде у безодню цей устрій, який зіпсував людську природу та змінив її правильне, розумне ставлення до речей, життю та політиці. Всемогутній Аллах сказав у своїй великій Книзі:

وَلَوِ اتَّبَعَ الْحَقُّ أَهْوَاءَهُمْ لَفَسَدَتِ السَّمَاوَاتُ وَالأرْضُ وَمَنْ فِيهِنَّ بَلْ أَتَيْنَاهُمْ بِذِكْرِهِمْ فَهُمْ عَنْ ذِكْرِهِمْ مُعْرِضُونَ

А якщо б істина залежала від їх бажань, то згинули б небеса, земля та ті, хто на них. Ми дарували їм їх Нагадування (Коран), проте вони відвернулись від свого Нагадування. (23:71)

 
Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір 
Ахмад аль-Касас голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрур у Лівані 
04 Джумада ас-сані 1435 р.х.
04.04.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_34847

Головне меню