О, Халіф: мерзотники з Америки зводять наклеп на Посланця Аллаха ﷺ

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

О, Халіф: мерзотники з Америки зводять наклеп на Посланця Аллаха ﷺ, а правителі мусульман навіть не можуть розірвати відносини з головами країн цих негідників!

Так легко дозволяють собі зневажувати творіння Аллаха, народ оббрехав кращу людину, на якою коли-небудь сходило сонце. Пророка цієї Умми – Посланця Аллаха ﷺ! Група коптів в Америці, відкинута навіть коптською спільнотою; разом із американським священиком, ненависником Ісламу, його Пророка та мусульман «Террі Джонсом», злочинцем, який спалив копії Корану у квітні минулого року; за фінансової підтримки ста єврейських спонсорів та інших ненависників Ісламу; при заступництві закону американського режиму, вбивці мусульман в Іраку та Афганістані – усі разом взяли участь у створенні злочинного фільму, переповненого сюжетами наклепу, нападок та зневажень на Благородного Пророка ﷺ:

 

 كَبُرَتْ كَلِمَةً تَخْرُجُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ ۚ إِن يَقُولُونَ إِلَّا كَذِبًا

 «Тяжкі слова, які виходять з їх вуст. Вони кажуть одну лише брехню» (18:5).

Шановні мусульмани:  

Це не вперше, коли вороги Ісламу європейці та американці дозволяють собі зневажувати святині мусульман. Більше того, усі країни невір’я  не впускають можливості чинити нападки на цю Умму та її святості. З причини ненависті цих країн до Ісламу, відчування відрази до Аллаха, Його Посланця та носіям заклику, ці країни відчиняють двері, більше того надають трибуни, під різноманітними видами та назвами, під державним патронатом, відкрито та приховано перед ненависниками Ісламу, щоб останні чинили свої нападки на Іслам і все те, що так чи інакше з ним пов’язано. Вони по-справжньому встали на тропу безупинної  війни проти Господа світів, проти Благородного Корану, ісламського світогляду, проти Пророка цієї Умми ﷺ.

إِنَّ الَّذِينَ يُحَادُّونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ أُولَٰئِكَ فِي الْأَذَلِّينَ

 «Ті, які ворогують з Аллахом та Його Посланцем, опиняться у числі найприниженіших» (58:20).  

Це насправді вороги, так стережіться ж їх, вони вже колонізували ваші країни, проливають вашу чисту, невинну кров, грабують ваші багатства, підіймають смути та розбрат серед мусульман, щоб послабити їх та взяти під свій контроль. Вони чинять нападки на нашого улюбленого Пророка ﷺ, спалюють Книгу Аллаха – Благородний Коран. Всевишній сказав істину у своєму посланні:

أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ ۚ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الْآيَاتِ ۖ إِن كُنتُمْ تَعْقِلُونَ

 «Ненависть вже виявилася з їх вуст, але у їх серцях криється іще більша ненависть. Ми вже розтлумачили вам знамення, якщо ви тільки розумієте!» (3:118).

Також Всевишній Аллах говорить:

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

 «Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми ротами, але Аллах збереже своє світло, навіть, якщо це ненависно невіруючим» (61:8). 

А хто може бути більше правдивим за Аллаха?

Шановні мусульмани:

Мусульмани не опинились би у такому жалюгідному стані, лихо за лихом, нещастя та приниження …, вороги Аллаха не наважилися б ображати Пророка (с.а.в.) цієї Умми, якщо б існувала Ісламська держава. Тому що Халіфат – це гарант недоторканості Ісламу та мусульман, він є захисним щитом та неподоланим муром… Ніби - то історія знов повторюється, але в іншому світі. Наприкінці 19-го сторіччя у 1890 році французький письменник «Марка Де Борис» написав театральну виставу, щоб представити її національному театру комічної опери у Парижі. У сюжеті цієї вистави містилась деяка образа на адресу Пророка Аллаха ﷺ і тоді Халіф мусульман АбдульХамід відправив послання Франції про недопущення показу даної театральної вистави. І це розповсюджувалося не лише на визначений театр «Опери Комік», а стосувалося усіх існуючих на той час театрів у Парижі. Франція відповіла на це послання та прийняла відповідне рішення та заходи. У своєму відповідному посланні Султану французька сторона так писала: «Ми впевнені, що прийняте нами рішення, яке стало відповіддю на бажання пана Султана, зміцнить наші сердечні співвідношення…». Коли ж автор цієї вистави знов спробував показати її цього разу в Англії і почав вести відповідні приготування для презентації своєї роботи перед відомим театром Лейсон, Султан знов дізнався про це і відправив послання на цей раз Англії із забороною на проведення цієї театральної вистави. Вона була заборонена, і Британія, яка на той час вже була сильною державою, принесла свої вибачення за початок приготувань з метою проведення цієї театральної вистави …, іще до самого показу!

Шановні мусульмани

Путівник не обдурить своїх  підопічних, так же і Хізб ут-Тахрір попереджує вас та застерігає:

Захід неодноразово і за кожної можливості проголошував про хрестовий похід, вчиненою їм війною проти Ісламу та мусульман. Так будьте ж прибічниками цієї релігії, її Пророка та нації. Знайте, що ця справа не прийде до ладу, доки проблема, яка лежить у підґрунті, не знайде свого рішення, мова йде про утворення Праведного Халіфату, заснованого на методі пророкування. Так працюйте ж разом з Хізб ут-Тахрір заради встановлення Халіфату, який змусить кожного, хто намагається чинити нападки на цю Умму та її недоторканості забути усі підступи сатани… 

Якщо ж ви будете зволікати у питанні встановлення Халіфату, за якого б’ються і за допомогою якого захищаються, то такого роду зневаження Ісламу та священних для мусульман речей, будуть іще довго продовжувати, розбурхуючи ваші почуття на протязі декількох годин чи днів, потім хвилювання затихнуть і знов настане тиша…, а потім вороги Аллаха та Його Посланця знов покажуть свою ворожість проти Ісламу та мусульман, так зробіть же висновки, о володарі розуму!

إِنَّ فِي هَٰذَا لَبَلَاغًا لِّقَوْمٍ عَابِدِينَ

 «Воістину, в цьому-послання для тих, хто поклоняється» (21:106).

Усман Баххаш
Голова центрального інформаційного офісу ХТ
Центральний
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
№ 23/1433h

 

Головне меню