Видалення графи або спроба скасувати реальність

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Представник міністерства внутрішніх справ при палестинському уряді Хасан Алавій описав постанову уряду про усунення графи віросповідання у посвідченні особи, як дещо, відповідне цивілізованості, палестинському та міжнародному законодавству, і що це прояв поваги до усіх на основі національної ідентичності. Палестинська адміністрація прийняла рішення про видалення графи віросповідання за рішенням палестинського президента Махмуда Аббаса.

Канал “аль-Арабія” цитує представника міністерства внутрішніх справ Палестини,: “Палестинське законодавство не бачить необхідності наявності пункту віросповідання у посвідченні особи і в паспорті, що спонукало президента Палестини прийняти рішення з даного питання”.

Коментар:

Воістину, цей указ (поряд із невизнанням з нашого боку цього посвідчення в основі) є наступним кроком у ланцюжку поступок, зрад і підкорень диктату Америки і державі іудеїв. Вони хочуть знищити саму реальність Палестини як землі Ісламу, що вона є власністю всіх мусульман, зобов'язання у відношенні до неї лежать на всіх мусульманах, і захист її лежить обов'язком не лише на палестинцях. Усе це як прелюдія до визнання Палестини державою іудеїв, щоб палестинська автономія стала її частиною, що збігається з панами хрестоносців НАТО. А також це один із пунктів плану, щоб Палестина була світською країною, в якій не буде переваги для Ісламу, як сказав прес-секретар палестинського уряду Іхаб Басісу: “Свобода віросповідання завжди захищалася на землі Палестини, не повинно бути жодної дискримінації на релігійному підґрунті. Церква стоїть поряд з мечеттю.  Усі ми  - палестинці, і свобода віросповідання це недоторкане право».

О жителі Палестини!

 До яких пір цей грішний, прогнилий уряд буде хазяйнувати і правити над вами? Воістину, ваше життя погіршується з кожним днем. Кінцем вашого життя буде план прибуття сил НАТО і окупація стане ще сильніше: іудеї, уряд, хрестоносці...а тепер іще і цей указ, щоб жителі Палестини взагалі забули, що це земля Ісламу, яку потрібно визволити і повернути її до лона Ісламу та Ісламської Держави.

Не дивуйтеся потім, коли не буде зазначатися графа статі (чоловіча або жіноча), коли буде неважливо — чоловік це або жінка, як підготування до схвалення гомосексуалізму, щоб гомосексуалісти назвали це свободою особистості!!

Прокиньтеся! Біда і нещастя поглинають... Якщо ви залишитесь сидіти сидьма під п'ятою влади, то не дивуйтесь після цього тому, що продасте себе і своїх дітей у рабство..., або що цей маріонетковий уряд розділить між собою їх разом з вами, після того як розділить з вами ваш прожиток і частину вашого життя.

إِنَّ اللّهَ لاَ يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ وَإِذَا أَرَادَ اللّهُ بِقَوْمٍ سُوءًا فَلاَ مَرَدَّ لَهُ وَمَا لَهُم مِّن دُونِهِ مِن وَالٍ

«Воістину, Аллах не міняє положення людей, поки вони не змінять самих себе. Якщо ж Аллах побажає людям зла, то ніщо не запобіжить цьому. Немає у них володаря, окрім Нього» (13:11).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умм Сухейб аш-Шамій
20 Рабі ус-сані 1435 р.х.
20.02.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_33477

Головне меню