Головний переговірник сирійської коаліції говорить, що міжнародна спільнота залишила Сирію без допомоги

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Головний переговірник національної опозиційної коаліції Хадій аль-Бахра запевняє, що в ході переговорів на конференції в Женеві міжнародна спільнота і «в тому числі рада безпеки ООН залишили Сирію без підтримки». Бахра розповів на прес-конференції 14 березня, яка відбулася після офіційного засідання Генеральної Асамблеї ООН, що для Міжнародної спільноти є обов’язковим надіслати чіткий сигнал владі у Сирії про те, що відмова визнавати остаточне рішення на конференції в Женеві і органи перехідного уряду буде мати для неї великі наслідки. Бахра описав Іран як «спільника у вбивствах сирійського народу», критикуючи візит Брахімі до Тегерану минулої неділі. Бахра також відзначив, що «Вільна Сирійська Армія» зазнає докорінних змін. Він також піддав критиці міжнародну спільноту через її підтримку опозиції тільки у переговорах, без того щоб зміцнювати її озброєнням.

Коментар:

Це правда, що міжнародна спільнота залишила Сирію без допомоги, більше того, змовилася проти неї, але найяскравішим прикладом зради проти Сирії є змішана світська зовнішня опозиція, яка заявляє, що вона представляє собою повстанців, сподіваючись поглинути їх і загнуздати хвилю їх революції, відхиливши їх від її ісламської мети.

Воістину, опозиція, представлена у коаліції, національна рада, Ген.штаб на інші є порочним товаром Заходу, який намагається і не припиняє зраджувати повстанців через них. Тому слізні заяви головного переговірника опозиційної коаліції про те, що захід залишив без допомоги революцію, залишаються наодинці в умовах цілковитої зради і залишення революції без підтримки і спроб ввести її в оману, так щоб лікування від хвороби було неможливим, окрім як з волі політиків Заходу. Воістину, їх цілющий бальзам не перевищує зрадницького даху конференції, у якого немає іншої мети окрім утвердження панування Америки в Сирії, усе одно будь то при Башарі або без нього. Для Америки важливо, щоб залишилися самі основи світського режиму, які буде захищати потворне іудейське обличчя.

Що ж стосується позову до Ради Безпеки і залякування сирійського режиму, не дивлячись на участь Ради Безпеки на протязі трьох років революції і прикриття Америкою російським вето для того, щоб блокувати будь-які резолюції проти злочинного режиму Башара, не дивлячись на усі безплідні заяви, якими вони запевняла нас, не дивлячись на усе це, цей позов – зрада і залишення без допомоги за своєю суттю. Так як же може закликати цей «голова» до Ради Безпеки з приводу їх зради у відношенні до Сирії і в той же час просити у них вирішення проблеми?!!

Що ж стосується сліз Брахімі про візит в Іран, який є спільником у вбивствах і його засудження втручання Ірану в рішення проблеми, то як він уявляє собі переговори в Женеві зі вбивцями, які приймають участь у вбивствах у Сирії і сидіти з ними за одним столом?!

Немає жодних сумнівів, що зізнання «головного переговірника» в тому, що міжнародна спільнота штовхає опозицію до переговорів з режимом, є кращим доказом істинності про цю опозицію в її суті, оскільки вона є не більше ніж дешевим інструментом на горизонті західної політики, який Захід намалював для неї і від якого коаліція не відступає ані на йоту.

Скоріш за все ця коаліція проголосить про свій провал і розпуск своїх штучних органів, викривши практику великих країн, що маніпулюють своїми заявами і на їх чолі злочинна Америка, і їх народ побачить їх підлість.


Спеціально для радіо Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Басіл
17 Джумада аль-уля 1435 р.х.
18.03.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_34367

Головне меню