Коаліція поспішає встановити сіоністську окупацію за допомоги Америки

Новини та коментарі
Друкарня

Сирійська коаліція не тільки відмовляється від вимог народу, але і поспішає продати країну і встановити сіоністську окупацію за допомоги Америки

Новина:

Лондон – «Думка народу»: Доктор Камаль аль-Баваній, член політичного керівництва національної сирійської коаліції запропонував створити ініціативу для діалогу по досягненню мирної угоди з Ізраїлем і попрохав Тель-Авів втрутитися безпосереднім озброєним шляхом задля допомоги сирійській опозиції в усуненні режиму і створити на півдні Сирії безпілотну зону. Було задано питання у тривалому інтерв’ю в газеті «аль-Араб», що публікується в Лондоні у п’ятницю: «Чому б нам не продати питання з Голанських височин на переговорах, адже це краще ніж потім програти їх і всю Сирію назавжди?» На поставлене питання щодо Голанських височин, він відповів: «Я продаю те, що пішло раніше з питання з Голанськими височинами, оскільки ми їх програємо з часом, якщо продовжиться сьогоднішнє положення, якщо роздробиться Сирія і на десяток років ви не зустрінете жодного, хто буде вимагати Голанські височини». Аль-Баваній бачить, що Ізраїль експансіоністська держава і це правда. На питання: «Яка потужність розширення у Ізраїлю?», він говорить «Лічена кількість сіл навколо Єрусалиму? Частини долини Араба? Але подивіться на потужність експансії Ірану, яка досягла Ємену, Сирії, Лівану, Іраку, Бахрейну та інших країн Перської затоки».

Коментар:

На протязі сорока з надлишком років родина Асадів зберігала базування і безпеку існування іудеїв на кордоні Голанських височин, як найбільш захищену і встановлену ділянку кордону, і не було зроблено жодного вистрілу з автомату з боку сирійського режиму, щоб захистити Голанські височини або жодної спроби повернути їх назад. Більш того, на цьому плато були встановлені місця для туристичного курорту, залишивши це для іудеїв, так що іудейська держава знайшла спокій в родин Асадів і в його присутності на чолі правління у Сирії. А сьогодні, коли ми увійшли в четвертий рік революції Шаму, яка викликала стурбованість у сіоністського утворення і почався тиск на США, щоб вони послабили свій тиск на Башара Асада, до нас почали доходити голоси національної сирійської коаліції, цієї коаліції, яка народилася покірним агентом-спільником, лунають голоси від неї, що вона хоче стати іще краще Башара в охороні сіоністського утворення, оскільки можливо, що воно допоможе їх захопити крісла, після того, як вона не змогла закріпитися ані на жодному клаптику сирійської землі.

Воістину, з того часу як коаліція народила в муках національну сирійську раду для справ, визначених для неї Америкою, вона не була пов’язана ані з яким популярним бажанням народу, а була спрямована на усі західні плани, які захід намагався пристосувати до сирійської революції. Рада стала бачити Сирію як світську демократичну державу і підняла відповідний стяг та почала хибний заклик до того, що це і є мета революції і її вимога, у той час як всередині неї було чутно вигуки з вимогою встановити шаріат Аллаха і Ісламську Державу, яку було зруйновано в минулому і буде засновано на істинній незалежності від іноземного впливу. Також ця рада не посоромилася вести переговори з режимом Асада на Женеві-2, у той час як він голова режиму, який у боротьбі з революцією Шаму привів до десятків тисяч загиблих, ув’язнених, емігрантів, застосував усі види вбивства, бійні бомбардувань проти його народу вибуховими бочками, хім. зброєю та іншими отруйними газами, проте народ Сирії не відмовляється усунути цю систему, скинути символіки його батька, його систему, не йде на компроміс у своїх вимогах і не відхиляється від них.

Не дивлячись на це, будучи в обіймах Америки і Заходу, ця коаліція побачила, що вона слабка і не може йти у ногу з революцією та повстанцями, а тремтячої допомоги Америки не достатньо для вірогідності достатності коаліції. І у річницю революції ця коаліція зняла останній фіговий листик зі своїх геніталій необачним кроком, який заповнив зраду і неповагу до цієї Умми, її релігії і її основної проблеми тим, що член політбюро Кямаль аль-Баваній запропонував продати Голанські височини іудеям за їх останню допомогу цій коаліції, щоб зійти на престол.

Він говорив це тоном, який був наповнений приниженням і ганьбою, щонайменше соромом, коли сказав що Сирія неминуче програє Голанські височини, виправдовуючи окупацію їх сіоністським утворенням тим, що порівнює її зі шкодою Ірану в регіоні. На це ми говоримо йому і сирійській коаліції позаду нього:

«Воістину, Умма, не дивлячись на жорстокість і корупцію її лідерів і нагальні проблеми, вона і не думала про бридкі і безсоромні заяви на кшталт тих, які виголошують її ім’я. Воістину, земля Голан не твоя власність, о аль-Баваній, і не майно твого батька, не майно коаліції,щоб вона могла бути опозицією , щоб вона могла запропонувати її на продаж від ім’я Сирії по-перше і від ім’я ісламської Умми по-друге. Воістину, земля Шаму, клянусь Аллахом, викриває зі скандалом кожного агента, який продав свою релігію за цей світ, так і не досягнувши його. Воістину, твоє запрошення присутності іудеїв задля встановлення безпілотної зони і допомоги для усунення режиму, це заклик до падіння тебе і твого режиму, без сумніву. Воістину, правдиві, щирі повстанці усунуть режим і їх очі вже звернені на Єрусалим, не кажучи вже про те, щоб окупант прийшов у їх домівки! Ми не бачимо для них і їх агентів нічого, окрім карколомної поразки і закономірного зникнення. Тому якщо держава іудеїв хоче прискорити свою загибель і проголосити про своє падіння, то нехай йде у Шам».

Воістину, політична дурість, жадібність і пожадливість цих керівників коаліції унесуть їх далеко, і можливо шибениці повстанців ближче до них, ніж їх мрії і фантазії. Сирійський народ сьогодні бачить істину цього політичного класу, який удруге продав народ, людей та їх проблеми, перевищивши усі червоні лінії, ігноруючи усі святині і шановані місця ісламської Умми. Народ Шаму поспішить відкинути цю коаліцію, більше того, не дивлячись на боротьбу з ним і вигнання з Шаму, він не прямуватиме до світської ради або військової, а також до усіх тих, хто закликає до неї і крутиться навколо неї. Достатньо для вас, о жителі Шаму, купки свідомих чесних людей, що живуть вашими справами, які разом з вами стають шахідами, радіють разом з вами, проливають свою кров разом з вами, честь яких це ваша честь, які не продають, не зраджують, і не міняють можливість того, що Аллах дасть перемогу і допомогу вашими і їх руками, і що революція Шаму буде обрадувана щастям віруючих і поразкою лицемірів та невіруючих.
Аллах Всевишній говорить:

فَأَمَّا الزَّبَدُ فَيَذْهَبُ جُفَاء وَأَمَّا مَا يَنفَعُ النَّاسَ فَيَمْكُثُ فِي الأَرْضِ كَذَلِكَ يَضْرِبُ اللَّهُ الأَمْثَالَ

«Піну буде викинуто, а те, що приносить людям користь, залишиться на землі. Такі притчі приводить Аллах». (13:17)


Спеціально для радіо Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір
Хабіб ат-Хаттаб — Туніс
19 Джумада аль-уля 1435 р.х.
20.03.2014 р.

Головне меню