У міжнародних американських організацій розривається серце через нові жертви режиму Башара

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Близькосхідне агентство ООН для допомоги палестинським біженцям та організації  робіт (БАПОР, англ. UNRWA) обговорює обстріл, який уніс життя 18 людей, серед яких п’ятеро дітей, у тому числі двадцять поранених, включаючи двох дітей, які втратили кінцівки поблизу школи агентства у південній частині поселення Музайріб, розташованого у провінції Дера.

Організація Хьюман Райтс Вотч у своїй заяві звинувачує сили Асада у використанні нового типу ракет, які можуть бути оснащені касетними бомбами і до сьогоднішнього часу не використовувались у сирійському конфлікті. У заяві організації говориться, що зроблені у Хамі фотографії підтверджують факт розгортання силами Асада ракет російського виробництва класу «земля-земля» моделі «9 М 55 К 300 мм», які можуть нести десятки касетних бомб.  

Коментар:

Нахабність досягла такої межі, якої мабуть не досягав жоден режим у світі ані у минулому, ані у теперішньому. Близькосхідне агентство ООН для допомоги палестинським біженцям, яких наразила на вигнання єврейська країна, виражає свою скорботу з приводу загибелі 18 шахідів,що пали від зброї сирійського режиму у Музайрабі поблизу міста Дера. Проте, фактично це скорбота та цей біль виражений не з причини того, що режим Башара безжально вбиває людей. Вона не виражена з причини цих – з волі Аллаха – чергових шахідів, які приєдналися до довгих караванів шахідів, з якими щоденно прощається Сирія. Вона виражена не з причини відсутності тих, хто оплакував би шахідів Сирії. Їх скорбота виражена, як вони стверджують, з причини того, що ця школа належить їм, тобто ООН! Вона включає в себе тих, кого вигнала із Палестини уся та ж єврейська країна, яка брала участь у вбивствах їх родин, у той час як «цивілізований» світ спостерігав цей злочин так само, як це сьогодні відбувається у Сирії. Тому ми розуміємо, що ці організації також причетні до трагедій світу, незважаючи на те, що зовні їх діяльність здається милістю. Проте, по суті вона несе жорстокі муки для мусульман. Коли ми чуємо, як Хьюман Райтс Вотч ораторствує про права людини та виражає сирійському режиму свій протест з причини застосування ним нового типу ракет з касетними бомбами, які не застосовувались у Сирії раніше, виникає питання про те, де живуть ці розумники!  Виходить, що вони проти, коли нас вбивають новою сучасною зброєю, а коли  нас вбивають звичайною зброєю, бочковими бомбами, мінометами та кулеметами, то у цьому нема нічого страшного?! Тут вони не тільки мовчать, але навіть безперервно постачають вбивць зброєю та боєприпасами! Які огидні ці нелюдяні організації та які брутальні режими, які стоять за ними, на чолі з Обамою, Керрі та Фордом, банди професійних вбивць, які розпоряджаються світом!  

Ця міжнародна банда раніше за інших зрозуміла, що революція у Сирії не є звичайною, стандартною революцією. Ця революція призведе до народження нового світового порядку, який буде проголошувати про падіння нинішнього злочинного світового порядку, що завершив свої повноваження та підійшов до свого безповоротного   краху.  Необхідний лише один сильний удар з боку тих, хто надасть допомогу у Шамі, тих, хто має там реальну силу, шляхом принесення присяги халіфу мусульман з об’явою держави, що виникне, світовим ісламським Халіфатом, який почне рятувати світ та руйнувати усі осі зла, починаючи з Америки, Росії та злочинця Башара.  
 

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ
 «Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він – Могутній, Милосердний» (30:4-5)


Для радіо Центрального інформаційного офісу  Хізб ут-Тахрір
Умму Анас аль-Макдісійя
23 Рабі ас-Сані 1435
23/02/2014

Головне меню