Війна позбавила мільйони дітей у Сирії усіх аспектів їх дитинства

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Агентство  "Рейтер" – оприлюднило доповідь дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) під назвою "облога, руйнівні наслідки для дітей". У доповіді говориться, що тисячі дітей у Сирії було вбито, і що по спливанні трьох років з початку кризи у Сирії тисячі дітей втратили свої життя і усе те, що мають діти. Зазначено, що статистика ООН підтверджує, що загинуло щонайменше десять тисяч дітей у Сирійській війні, і підкреслюється, що реальна кількість ймовірно набагато вище.

Також підкреслюється, що у даний час сирійським конфліктом зачеплені близько 5,5 мільйонів дітей всередині країни, у тому числі близько трьох мільйонів тих, що шукають притулку всередині країни і 1,3 млн. біженців.

Коментар:

Ні для кого не є секретом конфліктні положення, війни і приниження, які відчувають мусульмани на сході і заході. Народи об’єдналися проти нас і домовилися вбивати, катувати і винищувати мусульман, відбувається цілковите знищення і напад на їх життя і святині.

І мусульманські діти є найбільш постраждалими у результаті цих подій і обставин.

Вони переживають голод, вбивства, переселення, стають сиротами, позбавлені задоволення основних потреб, і це тільки верхівка айсбергу, а те, чого не видно – набагато більше. Можливо, багато мусульман не знають, що Захід повторює той сценарій, який він зробив для дітей мусульман у Боснії, оскільки вони експортують дітей-сирій різних віків під приводом порятунку в західні країни. І зрештою вони опиняються у дивних будинках, у далеких краях, де стирають з їх розумів їх релігію і культуру, і це найгірша трагедія, яка з ними відбувається.

Трагедія мусульман Андалусії сьогодні повторилася для мусульман, і немає того, хто допоможе їм і захистить їх.

Немає жодних сумнівів у тому, що те, що чого дійшли сьогодні мусульмани - не є раптовим інцидентом, це накопичилося на протязі довгих років відсутності правління тим, що послав Аллах, результатом відсутності виконання законами Аллаха є уся ця несправедливість, бідність, тиранія і жалюгідне існування.

З моменту зруйнування ісламського Халіфату, яке супроводжувалося змовою невірних колонізаторів проти мусульман і співпрацею з невірними зрадників зі співвітчизників і агентів правителів мусульман, з цього моменту ніхто не дотримується у відношенні до віруючих ані родинних, ані договірних зобов’язань. Після розвалу ісламської держави, ісламський світ було розчленовано на дрібні держави і з цього моменту положення мусульман не покращується, а переходить від поганого до іще гіршого.

Ісламський світ у стані деградації, розгубленості і приниження, і ми потребуємо повернення до Ісламу у якості правління і системи, які вирішують усі наші життєві справи, тому що лише Іслам здатний принести реальні зміни в життя мусульман.

Як сьогодні ми потребуємо Халіфа, який об’єднає умму і поведе її до вдоволення Аллаха і виведе умму з того положення, про яке вже нікому не треба нагадувати. Ми потребуємо халіфа, який захистить честь умми і встановить терези справедливого правосуддя, який буде переживати навіть за спіткнувшуся тварину на землі Іраку, боятися за те, що Аллах спитає його за те, чому він не проклав їй дорогу.

Ми потребуємо Халіфа, який буде боятися того, що десь у мусульманській країні голодує птах, і накаже розсипати пшеницю на схилах гір.

Абу Хурайра, нехай буде вдоволений ним Аллах, сказав: Посланець Аллаха, нехай благословить його Аллах і привітає, сказав: «Воістину, імам це щит, за яким б’ються і яким захищаються».

Імам – це щит: тобто він подібний до завіси, тому що він захищає мусульман від ворога і їх шкоди, захищає людей один від одного і захищає честь мусульман, а це саме те, чого потребуємо ми сьогодні, це те, чого нам не вистачає, а та й, хто досі не бачить цього – він сліпий.

فَإِنَّهَا لا تَعْمَى الأبْصَارُ وَلَكِنْ تَعْمَى الْقُلُوبُ الَّتِي فِي الصُّدُورِ

Воістину, сліпнуть не очі, а сліпнуть серця, що знаходяться в грудях. (22:46)


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір 
Умму Малік
16 Джумада аль-уля 1435 р.х.
17.03.2014
http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_34328

Головне меню