Саудійський режим і танець смерті

Новини та коментарі
Друкарня



Новина:

Принц Халід Фейсал, міністр виховання і освіти, підкреслив у терміновому порядку усім співробітникам міністерства необхідність дотримуватися нещодавнього указу міністерства внутрішніх справ про попередження від терористичних груп і покарання до тих, хто належить до них, підтримує їх, прийняв їх ідеї, відкрито співчуває їм або надав їм допомогу, як це зазначається в благородному королівському указі. (Ер-Ріяд 12.03.2014).

Коментар:

Те, що було в королівській заяві стосовно приналежності до ісламських груп, їх підтримки або несення їх думок, що за це несеться кримінальна відповідальність, розцінюючи це як «тероризм» караний за законом, так що режим поспішив зробити цей указ виконуваною реальністю на землі:

Міністерство внутрішніх справ виступило із заявою про щирі заборонені організації і їх роботу. Після чого, порівнюючи з ними інші, сказало, що «це включає в себе усі схожі організації, які схожі ідейно, словесно, фізично, а також усі групи і течії, що знаходяться у списку Міжнародної Ради Безпеки як терористичні і насильницькі». Більше того, було поставлено вимогу від міністерства виховання і вищої освіти «про обов’язкове донесення на кожного, хто є членом однієї з екстремістських груп, є носієм переконань екстремістських ідей або просуває їх», згідно з газетою Аль-Ватан.

Що ж стосується міністерства закордонних справ, то воно поспішило виконувати указ Фейсала Сауда до міністерств закордонних справ інших арабських країн і їх панів, вихваляючись перед ними, що його країна «вже на справі почала цю роботу, а не тільки на словах з того моменту як вийшли закони про терористичні і злочинні організації, які стоять за ними».

Кабінет міністрів у свою чергу підкреслив на своєму нещодавньому засіданні «про важливість правильного розуміння у викладанні ісламської релігії, яка відкидає групи, екстремізм, політичний Іслам у партійних цілях», після чого благословив у цій справі указ міністерства внутрішніх справ, увінчаний схваленням верховного комісара, що роз’яснив навислі небезпеки для миру і свідомості громадян та жителів». Після чого розповів про те, що судові органи і органи безпеки взялися до роботи, яка включає в себе в’язниці, штрафи і депортації.

ЗМІ з превеликою радістю підхопили цю новину, оскільки вони взяли на себе управління війною проти ісламських груп і їх думок із самого початку революцій в арабському світі. Саме вони почали наступ проти кожного, хто закликає до єдності мусульман і їх міцності, до їх історичної слави і культури, оскільки вони є головою їх режиму в боротьбі за узаконювання того, над чим вони дзижчать довгі роки.

Шейхи цього режиму грають роль донорів маркетингової фірми як промоутери цих злочинних наказів. «Муфтій зі співчуттям попередив тих, хто належить до внутрішніх груп, які кримінально карані від їх приналежності, роз’яснивши від своєї великодушності, що не можна закликати до них», згідно з тим, що прийшло у газеті «Ер-Ріяд». Газета приводить слова аль-Хузейфій, імама мечеті Пророка ﷺ: «Воістину, ця приведена заява МВС, що містить королівський указ, який видав служитель двох благородних святинь Король Абдуллах бін Абд аль-Азіз, в якому утверджує (указ) на постійній основі для єднання держави, яку заснував і захищав іще король Абд Аль-Азіз бін абд Ар-Рахман — нехай помилує його Аллах». Також Судейс підкреслив у тій же газеті, що «ця заява МВС бальзам для ран, печатка для безпеки і рятувальне коло». Також в ісламському університеті в Осяйній Медині відбувся семінар під назвою: «Мудрість в оновленні промов заклику: органи управління, місця, наслідки». Були похвалені учасники цього семінару, які описали указ як «благородний королівський указ у відношенні співучасті у злочинних, заблудлих справах поза королівством, або приналежність до течій або екстремістських груп, а також заява МВС, яке взялося за виконання королівського наказу, виконуючи його за формою і змістом». Завершився семінар рекомендаціями цього урядового указу і наданням йому шаріатського відтінку. Вважається злочинцем кожний, хто суперечить цьому указу. Почато «заклик до створення наукового центру, який буде займатися пропагандою і її дослідженням, щоб прикрити ворота для тих, хто захоплює місця для заклику сьогодні», тобто для того, щоб закрити ворота для кожного, хто засуджує несправедливий режим, залишивши їх відкритими тільки для тих, хто вдоволений режимом і його законом, яким він замінив релігію Аллаха.

І в кінці прийшло міністерство виховання і освіти для того, щоб доповнити ланцюг вказаного циркуляру.

Воістину, цей режим як зарізаний сіпається вліво і вправо для того, щоб повернутися до життя, але проте він вже зарізаний…Режим Саудівської Аравії страждає від двох речей, зовнішньої і внутрішньої, і йому немає справи до народу і його вдоволення, і вся їх зовнішня діяльність на те, щоб зупинити народ і він не стоїть перед Заходом і його світськістю від особи Ісламу і його думок. Навпаки, цей режим страждає від суперечностей в королівській родині і її внутрішніх конфліктів, а не тільки від свого власного народу. Він знає, що якщо і не паде від рук щирих людей з числа синів народу, які вже не можуть довго терпіти те, що він робить, то паде від рук членів родини або від світських кар’єристів з числа лакеїв Заходу, які у нього під рукою на трибунах у ЗМІ і в структурах держави. Більше того, після цього є іще і добрі звістки про світло Халіфату, який переслідує цей режим в його снах і наяву, тому той воює з кожним, хто думає про допомогу Халіфату і підтримку йому. А як же інакше, якщо це обіцянка Аллаха і добра звістка Його Посланця ﷺ…

Ми звертаємося до щирих людей у цій країні, щоб вони були серед перших в ісламському заклику, у підтвердження обіцянки Аллаха і доброї звістки Його Посланця ﷺ тим, що будете зупиняти руку Заходу, який стоїть за цим режимом і його законами, а також за суперечливими людьми з влади в Саудівській Аравії і замінили усе це Халіфатом, яким вдоволений Аллах Святий і визволили усіх мусульман, більш того – усе людство від цих режимів.

فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَلَا يَسْتَخِفَّنَّكَ الَّذِينَ لَا يُوقِنُونَ

«Будь же терплячим, адже обіцянка Аллаха істинна. І нехай ті, хто позбавлений впевненості, не знаходять тебе легковаговим (не відвертають тебе від релігії)». (30:60)


Спеціально для радіо Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад бін Ібрагім — Країна Двох Святинь
16 Джумада аль-уля 1435 р.х.
17.03.2014 р.

Головне меню