Захід проливає крокодилові сльози по мусульманах

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Канал аль-Джазіра приводить новину під ім’ям продовження міжнародного засудження смертних вироків у Єгипті, що є продовженням міжнародних реакцій із засудженням і відкиненням смертних вироків, що були винесені єгипетським судом 529 особам, які відкинули акт перевороту, а також членам партії «Брати-мусульмани» минулого понеділку. У той же час Держдепартамент США назвав це «кричущою і принизливою формою стандартів правосуддя». Міністерство закордонних справ Норвегії підтвердило, що її суд «занепокоєний і має підозри у правовій системі Єгипту».

Представниця міністерства закордонних справ США Марі Харф роз’яснила, що видача постанови суду після того, як він тривав всього два дні, не дозволена згідно із зобов’язаннями Єгипту в міжнародному праві в області прав людини і реалізація її буде «безпідставною».

Також вона додала, що США у даний час оцінюють свою політику у відношенні Єгипту як політику допомоги, а тому все, що буде відбуватися у світі, у тому числі і це питання, буде грати свою роль у прийнятті рішення про долю надання цієї допомоги.

Коментар:

Цілком зрозуміло, що Америка має справу з революціями, які розповсюдилися в країнах, що слідують за нею, через надмірну тиранію і злочинність, однаково – в Єгипті це або в Сирії, і вона не запитувала у міжнародної спільноти і міжнародного права дозволу на це. Так що для неї стало звичним поводити себе у відношенні мусульман від Афганістану до Іраку і тепер у Сирії, поводити себе дико, далеко від усіляких людських цінностей або етики.

Чому Америка вдається до цієї злочинної і безсоромної позиції на міжнародному і культурному рівні у відношенні мусульман? Це від того, що без сумніву, мусульмани проявляють свою волю до повернення у життя Ісламу, його правління і благородства, несення заклику для розповсюдження акиди між людьми, застосування його законів над ними та жорстокості капіталізму… Воістину, розуміння Заходу на чолі з Америкою цього факту привносить у їх життя постійний стан реальної рокової тривоги, особливо через те, що його культура збанкрутіла на кожному рівні, відчуває своє власне падіння і боїться злякати своїх же людей цим, як це сталося в умовах фінансової кризи. Також Захід розуміє, що Іслам становить собою сильну культурну заміну і якщо Іслам скористується своїм шансом, то з легкістю встановить свою культуру, набере силу, і, швидко прогресуючи, стане за рекордно короткий термін першою країною у світі і це не підлягає сумніву. Це те, що усвідомлює Захід і це те, проти чого він стільки витрачає, тому що він хоче запобігти встановленню праведної держави Халіфат, але він не зможе з милості Аллаха змінити шлях Аллаха у перетвореннях.

Що ж стосується розуміння мусульманами цієї реальності, то воно вкрай важливе, оскільки воно спонукає їх швидко встати перед обличчям Заходу в інтересах релігії Іслам і відсторонитися від співпраці із Заходом, не піддаватися його підступам, стежити за його людьми і світськими партіями у країні, не йти за правителями, оскільки усі вони агенти Заходу…Так, воістину, розуміння цієї реальності дає мусульманам усвідомлення, що Захід, який вбивав мусульман, зазіхає на те, щоби вбити їх проект Ісламського Халіфату, що Захід хоче скоїти найбільш крайній злочин. Тому агентурні правителі мусульман, котрі вбивають їх, заарештовують, мучать, зносять їх будинки чи міста…у цей час, усе це вони роблять лише заради того, щоб не допустити підняття Ісламу. Це реальність відкритої війни проти мусульман, де б вони не були.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах – між людиною і його серцем (може завадити людині домогтися того, що вона бажає), і що ви будете зібрані до Нього». (8:24)

Спеціально для радіо Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір
Абу Ісра
28 Джумада аль-уля 1435 р.х.
29.03.2014 р.х.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_34676

Головне меню