Єгипетський режим не наближається до мусульман, окрім як без совісті

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Канал аль-Джазіра.нет у неділю 30.03.014 заявив: «Слід зазначити, що армія Єгипту почала широку військову кампанію на синайському півострові для того, щоб покінчити з місцевим екстремізмом. Цю кампанію було почато після того, як почастішали напади на поліцейських і армію після перевороту, яким було усунуто ізольованого президента Мухаммада Мурсі у третій декаді минулого липня.

У доповіді МЗС Єгипту приводиться, що 252 поліцейських і 187 було вбито після «терористичних атак» з моменту ізоляції Мурсі.

Доповідь не відносить до жертв кампанії, початої у відношенні прибічників Мурсі єгипетською владою, котрі склали 1400 осіб загиблими згідно з даними Amnesty International. За даними Національного Альянсу з підтримки шаріату і відкинення перевороту говориться, що кількість жертв набагато більше офіційних цифр».

Коментар:

1. Воістину, режим демократії Єгипту – це режим, якому Аллах дав визначення тагута, в якому живуть за законами людей, а не за шаріатом Аллаха.

أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُوا بِمَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَنْ يَتَحَاكَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُوا أَنْ يَكْفُرُوا بِهِ وَيُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَنْ يُضِلَّهُمْ ضَلَالًا بَعِيدًا

«Хіба ти не бачив тих, хто заявляє, що вони увірували у ниспослане тобі і в ниспослане до тебе, але хочуть звертатися на суд до тагута, хоча їм наказано не вірувати в нього? Диявол бажає вести їх в глибоку оману» (4:60)

2. Воістину, система тагуту і Захід, що підтримує її, який і послав її у нашу країну як заміну Ісламу, не приніс Уммі нічого, окрім нещасть, грошової лихоманки, ганьби і приниження.

3. Для кожного мусульманина заборонена кров, майно і честь іншого мусульманина, окрім як у цієї нав’язаної системи, яка робить для мусульманина дозволеними кров, майно і честь іншого мусульманина, як це було в Лівії, Сирії, Єгипті та в інших далеких від нас землях.

4. Воістину, режим не наважився вести війну проти іудеїв, проти цього потворного утворення, яке дозволило кров мусульман, їх святині і блага. Замість цього цей режим почав використовувати свою армію, щоб надягти намордника на роти свого народу, пригноблювати його, проливати його кров і глумитися над його честю.

5. Воістину, зміна обличчя без зміни режиму нічого не змінює і напружена робота може бути тільки для усунення цих нав’язаних режимів, режимів демократії…для заміни на режим Халіфату, котрий править мусульманами згідно з шаріатом Аллаха і Сунною Його Посланця ﷺ, зміцнює і збагачує народ Єгипту і всіх людей на землі тим, що несе заклик для них і встановлює Іслам над ними.


Спеціально для радіо Центрального медіа-офісу Хізб ут-Тахрір

Абу Бакр
02 Джумада ас-сані 1435 р.х.
02.04.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_34794

Головне меню