Чи нашкодить Палестині здирання з неї шкіри після її вбивства

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Газета «Шарк-уль-авсат» - Близький схід» 12/02/2014 опублікувала наступну новину: «Джерела США та Ізраїлю стверджують, що держсекретар США Джон Керрі нарешті погодився з тим, щоб документ угоди, який він має намір надати у цьому та наступному місяці, включав у себе пункт договору про визнання палестинцями Ізраїлю як єврейської країни у рамках постійного врегулювання між двома сторонами. І палестинці іще раз підкреслили, що вони не погодяться на це.   

Ізраїльська газета Маарів опублікувала, що Керрі погодився з пунктом, де говориться про визнання Ізраїлю єврейською країною, після зусиль, вживаних Ціпі Лівні, міністра ізраїльського правосуддя та голови переговорної групи, якій, як здається, вдалось переконати його у цьому питанні. Лівні заявила усього два дні назад, що палестинці врешті решт погодяться з тим, що Ізраїль є єврейською країною». Кінець новини.  

Коментар:

По-перше: після визнання продажними правителями єврейської структури, яка окупувала Палестину. Після того, як ця структура захопила більше 80% землі Палестини. Після згоди та прийняття цими правителями убогої, не маючої влади, демілітаризованої країни у Газі та на Заході ріки, вірніше те, що залишили євреї від Західної ріки. А також після демографічних змін, після того, як вони стільки разів знищили Палестину, усіма цими інтригами, хіба визнання єврейства цієї країни чимось може нашкодити?! Хіба це визнання змінить щось?! Хіба зняття шкіри після вбивства може чимось нашкодити Палестині?!  

По-друге: оскільки Керрі схвалив те, щоб документ угоди містив пункт про визнання палестинцями того, що (країна Ізраїль) є єврейською, правителі погодяться з цим і підкоряться цьому рішенню. Тому що вони не мають  права відкидати рішення їх хазяйки Америки, або не підкорятись наказам, незалежно від того, якими б вони не були принизливими та несправедливими у праві народу та їх родини, так було і таким залишиться положення цих продажних правителів.

По-третє: Аббас, який сказав, що він прийшов, щоб покласти край стражданням євреїв, погодиться з єврейством цієї потворної структури, тому що це наказ його хазяїв у Білому домі, і він не може проявити неслухняність, щоб покласти край стражданням його улюблених євреїв.  
      
По-четверте: комедія у тому, що новина говорить: «Очікується, що прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху отримає копію американського документу під час його візиту до Вашингтону на початку наступного місяця, щоб зустрітись з президентом США Бараком Обамою, у той час як палестинський президент Махмуд Аббас отримає аналогічну версію документа, перш ніж запропонують документ офіційно». Тобто після того, як Нетаньяху отримає документ та обсудить його з американцями, узгодить те, що він хоче і відкине те, чого не хоче, і документ буде відповідати його побажанням. І тільки потім документ наддадуть Аббасу на затвердження та підпис і тільки. І усе, що говорили Аббас, Ерєкат, Шаат, Куреі та інші люди влади, про те, що вони не погодяться з єврейством країни євреїв, залишиться порожніми словами та пусканням пилу у вічі народу Палестини.  

Агенти зрадники не дрімають та плетуть свої змови.
 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офіса Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Абдул-Малік
14 Рабіъ ус-сані 1435 р.х.          
14.02.2014

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_33280

Головне меню