Зганьблений капіталістичний політик, а мерзота багатьох іще залишається прихованою

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Європейські ЗМІ, а зокрема німецькі ЗМІ повідомили про причетність депутата німецького парламенту Себастьяна Едаті до скандалу зі зберіганням дитячої порнографії (педофілії).

У період з 2005 по 2010 рік канадським слідчим органам вдалося розкрити мережу із розповсюдження дитячої порнографії в інтернеті. У результаті проведеної роботи були визначені і виявлені імена та адреси електронної пошти тисяч педофілів в усьому світі. Німецькій владі було надано список імен людей, що брали участь у цій мережі з Німеччини, серед яких фігурував член комітету зі внутрішніх справ в Бундестазі, аморальний депутат Себастьян. Згідно зі СМІ, він зберігав у себе матеріали з дитячою порнографією.

Жахаючим є те, що про це у той час знали високопосадовці з Соціал-демократичної партії, включаючи міністра внутрішніх справ пана Фрідріха і тодішнього керівника партії, нинішнього міністра закордонних справ Германії пана Штайнмайєра. Не дивлячись на їх поінформованість про це, вони не вжили стосовно нього правових заходів чи адміністративне покарання. Він продовжував займатися цією огидною справою, поки один з членів слідчої групи в прокуратурі не повідомив по нього пресі. Після цього стало необхідним вжити заходи і провести прес-конференції, щоб реабілітуватися в огидному положенні, у якому опинилися усі ці політики.

Коментар:

Привертає увагу то факт, що у них завжди є виправдання. Кожна сторона замовчує стосовно іншої сторони, виходячи з різного роду причин. Усе це виходить з їх прогнилої ідеології з такими її принципами, як “макіавеллізм”, “мета виправдовує засоби”, “рука руку миє” та інші щоденно застосовувані ними принципи, які присутні в їх лицемірній політиці і в їх аморальній поведінці.

Масло у вогонь підливає те, що людина, яка повідомила пресі про цього депутата, розглядається як зрадник, який піддав розголошенню секретну державну інформацію, яку він не повинний був розголошувати, виходячи із захисту прав особистості і недоторканості приватної інформації.

Окрім усього цього, законодавство Німеччини у справжній час не передбачає кримінальну відповідальність за придбання і зберігання порнографічних матеріалів в інтернеті, і навіть матеріалів сексуального збочення, у тому числі за участі дітей. Злочином вважається тільки торгівля цими матеріалами.

Це факт сам по собі є скандальною суперечністю, яка не сприймається здоровим глуздом.

Часто з політиками відбуваються різного роду скандальні викриття, результатом яких у більшості випадків стає відставка із обійманої посади. Такий політик отримує повну пенсію, якщо, відповідно із законом, перебував на своїй посаді більше двох років. Отримуючи пенсію, він може також працювати у будь-якій приватній сфері. Замість того, щоб блокувати і приводити до відповідальності таких аморальних злочинців і приймати закони, які стримують кожного, хто намагається переступити позначені ними ж червоні лінії, замість цього ми бачимо ці фінансові і соціальні привілеї. Тому нікого не хвилює скандал чи втрата посади.

Це і є прогнили капіталізм з його нездоровими принципами.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір          
Сайф аль-Хакк – Абу Фаріс
17 Рабі ус-сані 1435 р.х.
17.02.2014

Головне меню