Великобританія занепокоєна загрозами її інтересам з боку США в Ємені

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

О понеділка 17 березня 2014р. президент Абед Раббо Хаді зустрівся з заступником радника по національній безпеці Британії з питань безпеки та боротьби з тероризмом Педді Макгіннес (Paddy McGuinness) та делегації, що його супроводжувала, де президент - Хаді прийняв письмове послання від прем’єр-міністра Великобританії Девіда Кемєрона. Лист включав привітання та благословення за зроблену роботу в Ємені та успіх всеосяжного національного діалогу на тлі ініціативи у Перській затоці, і механізму його поступового виконання. А також ставився акцент на постійну підтримку Великобританії для Ємену аж до успішного завершення перехідного етапу, - згідно ІА Ємену SABA. 

Це відбувається у той час, коли посол Великобританії Джейн Марріотт у минулий четвер на своїй сторінці у Twitter виразила стурбованість з приводу озброєних груп. Вони сказала, що ці групи загрожують столиці Сана, вказуючи на групу Хуті, яку підтримує Іран при зеленому світлі Америки.

Варто відзначити, що саме Великобританія склала резолюцію 2140 Ради Безпеки, яка винесла рішення визначити Ємен згідно до розділу VII Закону про міжнародні санкції, щоб відстежувати стримання політичних процесів та результатів роботи по національному діалогу.

Коментар:

На тлі міжнародного англо-американського конфлікту в Ємені, і по результатам національного діалогу, в якому декілька разів повторюється термін “партнерство” для позначення спільних інтересів між державами, що конфліктують, ось тільки Америці не сподобалось усе це. Вона бачить, що її маріонетки, яких вона скеровує та підтримує через Іран, можуть зникнути, якщо приймуть політичний процес, увійшовши у нього, будь то Хуті або південний рух. Тому їй необхідно виграти час, доки хаос не принесе свої плоди, щоб набути більше поступок на користь своїх маріонеток. І це дійсно почалось: Британія послала до кожного із лідерів групи Хуті та Алі Салему Аль-Бейд — лідеру Південного Національного руху — вимоги відійти на південь Ємену для прийняття участі у політичному процесі, незважаючи на їх непримиримість та неприйняття, як це витекло із деяких інформаційних джерел. Більше того, резолюція Ради Безпеки не буде мати значного впливу, окрім зростаючого хаосу та безладів, оскільки кожна держава бажає побудувати резолюцію Ради Безпеки проти стримування її інтересів. Це вимушує політиків країни від політичних партій та організацій займатися збором інформації та надання підзвітності у Раду Безпеки про положення шпигунів та рабів. У той час як армія у змозі одужання у межах так званого процесу реструктуризації під контролем конфліктуючих держав, тому Америка набуває можливості розширитись за допомогою іранських партій, не зустрівши і незначного опору з боку держави (бездержавності). 

Народу Ємену необхідно зрозуміти усю небезпеку змов, які виношуються проти їх країни. І не спокушатись Радою Безпеки та її рішеннями, оскільки це і є основа бід та страждань. Вони повинні керуватись своєю релігією та використовувати мудрість замість усього цього. І замість того, щоб боротися та битися в угоду західних планів та їх маріонеток, а особливо групи Хуті та іранських партій, які на усю горлянку стверджують, що вони проти Заходу, а особливо Америки!!! Це у ту мить, коли вони трясуть перед Заходом червоною ганчіркою, влаштовуючи війни, щоб він увійшов у їх країни, і вони нададуть її йому, як надали Ірак раніше, а сьогодні прагнуть надати Сирію. 

О, народ Ємену! Працюйте разом з щирими сумлінними на шляху встановлення Праведного Халіфату, який захистить країни мусульман від втрат, розкриє вам змови, що вводять в оману та обман. Цей проект Умми під керівництвом Хізб ут-Тахрір у вас у руках, так нехай же не здолає вас пихата стриманість, через яку ви опинитесь в іще більшому хаосі та конфліктах!


Спеціально для радіо ЦМО Хізб ут-Тахрір
Абдульму'мін Зайляій 
Голова медіаофісу Хізб ут-Тахрір в Ємені 
20 Джумада аль-уля 1435
21/03/2014

Головне меню