Привітання зі святом Курбан-Байрам (Ід аль-Адха) 1436 р.х.

Прес-релізи
Друкарня

Аллаху Акбар, Аллаху Акбар, Ля іляха ілля Аллах валлаху Акбар! Аллаху Акбар, ва лілляхіль-Хамд!

Любі мусульмани України, Криму та усього світу!

Хізб ут-Тахрір в Україні вітає Велику Ісламську Умму, Умму Пророка Мухаммада ﷺ, з одним із двох великих свят Ісламу - Ід аль-Адха!

Ід аль-Адха, нагадуючи нам про історію пророка Ібрахіма та його сина Ісмаїла, мир їм, є символом величезної богобоязливості, відданості Господу та жертвування найдорожчим. Окрім цього, це свято є завершенням одного із найважливіших стовпів нашої релігії – хаджу. Спостереження за здійсненням обходу дому Аллаха, Кааби, нашими єдиновірцями, коли мусульмани усього світу, мусульмани із різних міст, мусульмани різних національностей, пліч-о-пліч згуртувались та об’єднались навколо служіння Господу світів, у черговий раз нагадує нам про те, що з кожним днем мусульмани згуртовуються навколо однієї-єдиної правильної, справедливої та чистої ідеї, а саме навколо Ісламу. Альхамдуліллях.

Людство втомилось від гніту несправедливості, вседозволеності та аморальності, які були породжені вигаданими людиною системами. На зміну цій поширеній скрізь порочності з кожним днем усе сильніше і сильніше проростає зерно Ісламу, Аллаху акбар.

Ми прохаємо Аллаха про те, щоб Він прийняв хадж наших єдиновірців, відповів на мольби мусульман, облагодіє усю Умму Раєм, а також прискорив тріумф Ісламу на земній кулі у вигляді другого праведного Халіфату за методом Пророцтва.

І тоді мусульмани усього світу зберуться під одним стягом, який буде уособлювати єдність та велич Ісламської Умми, що дозволить покласти край усім утисканням, яким піддаються мусульмани у різноманітних куточках нашої планети.
 

Всевишній Аллах сказав:

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ

بِنَصْرِ اللَّهِ ۚ يَنصُرُ مَن يَشَاءُ ۖ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

 «Того дня віруючі зрадіють допомозі від Аллаха. Він допомагає, кому забажає. Він – Могутній, Милосердний» (30:4-6).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Україні
10 Зульхіджа 1436 р.х.
24.09.2015 р.х.

Головне меню