Ув’язнені Палестини між злочином євреїв та змовою мусульманських правителів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В «ізраїльській» в’язниці «Ніцан» в одиночній камері помер палестинець житель Бейт Фаджара Нассар Такатка. Про це пише «Arabi21» від 16.07.2019.

У заяві руху ув’язнених говориться, що «ізраїльська» тюремна адміністрація повідомила про смерть ув’язненого Такаткі вранці у вівторок.

Усю вину за смерть Такаткі рух поклав на окупаційну владу та адміністрацію «ізраїльської» в’язниці.

«Ар-Рая»: а чи не краще Палестинській адміністрації припинити координацію в області безпеки з єврейським утворенням і вжити серйозні кроки для звільнення ув’язнених замість засудження і скарг, які нічим не допомагають ув’язненим, а лише збільшують їх страждання і тривалість їх ув’язнення ?! Хіба при виді цих злочинів правителі мусульман, які заявляють про свою любов до Палестини та її  народу, не повинні погрожувати єврейському утворенню?!Хіба при виді цих злочинів мусульманські армії не повинні здригнутися і усі як один виступити для звільнення Палестини, ув’язнених і святинь?!

Звертаючись до армій мусульманських сторін, хотілось би сказати, що усі наші правителі є зрадниками, яких не турбує ані Палестина, ані її жителі, але невже для вас — опори цієї Умми — їх кров також незначна?! Знайте, що одного разу в опинитесь у руках Могутнього Аллаха, Який спитає у вас за кожного постраждалого мусульманина, і тоді ви будете жалкувати, адже вже буде пізно. Так покваптесь же звільнити кожного ув’язненого із тюрем євреїв, тиранів і невіруючих злочинців. Усе це у ваших силах, якщо тільки ви наважитесь і зрозумієте, що є такими ж синами цієї Умми і що ви несете відповідь за її свободу і безпеку.


Огляд новин «Ар-Рая»
24.07.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню