Вислужування перед Америкою не дозволить Ердогану закрити «Інджірлік»

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Радник турецького президента Шереф Малкоч пригрозив Штатам вжиттям заходів щодо авіабази «Інджірлік».

Як повідомляє «Turkpress» від 19.02.2016 р, Малкоч подібним чином відреагував на відмову Америки визнавати сирійське крило «Робітничої партії Курдистану» - партію «Демократичний союз» (PYD) - терористичною організацією. Малкоч також розкритикував Штати за їх політику щодо мусульман.

«Перша світова війна ще не завершилася, адже вона була спрямована на розділення ісламських країн і Османської держави. Сьогодні вони намагаються розділити курдів, а в подальшому, може, захочуть розділити і Туреччину», - заявив радник Ердогана.

Коментар: Все ж, чому Ердоган не закриває базу «Інджірлік», що стала відправним пунктом військового здійснення американських колоніальних цілей, коли він і його радник розуміють цю істину? Чому він раз по раз підкреслює свій союз з Америкою і випрошує у неї свої «дивіденди» від цього союзу? Тому що уряд Туреччини - американський лакей - прагне утримати в країні вплив США за допомогою американських агентів, впроваджених в правління і в усі важелі влади для того, щоб Туреччина залишалася в нинішньому повністю залежному від Америки положенні і щоб Штати мали доступ до всього, що є у Туреччини, покінчивши з усіма, хто цьому перешкоджає.

Настав час усвідомити кожному мусульманину в Туреччині, що дії тих, хто скасував Халіфат і допоміг невірним колонізаторам розколоти його і затвердити свій вплив на мусульманських землях, укладалися в цілі Першої світової війни, розв'язаної проти мусульман для того, щоб покінчити з Ісламом як системою правління і способом життя, які є перешкодою перед колоніальними і грабіжницькими амбіціями невірного Заходу.

Настав час усвідомити кожному мусульманину в Туреччині, що ті, хто встановив над ними секуляризм як спосіб життя, були вірними виконавцями завдань Першої світової війни, націленої проти ісламських територій і Османської держави, і ці люди - не менш згубні, ніж самі колонізатори.

Мусульманам необхідно усвідомити, що оновлюються інструменти в безперервної колонізаторської агресії невіруючих проти мусульманських земель, спрямованої на збереження розрізненості Умми і її ще більшого розчленовування, - це ті, хто прагне тримати Іслам подалі від правління і життя мусульман, це ті, хто називає дії по поверненню праведного Халіфату за методом пророцтва на тій землі, де він був скасований, злочином!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мамдух Абу Сава Кутейшат
Йорданія
15 Джумада аль-уля 1437 х.
24.02.2016 р.

Головне меню