Тунісці, відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У своїй заяві з нагоди десятої річниці туніської революції Хізб ут-Тахрір зазначив, що реальність у країні не змінилась і система не рухнула зі зникненням деяких облич і появою на їх місцях не менш злочинних.

У заяві говорилось, що колонізатор, який управляв Тунісом через Бургібу і Бена Алі, усе іще контролює країну і що його контроль тільки підсилюється.

Звертаючись до народу Тунісу, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір пише: «Наша задача одна — це запровадження Ісламу у житті, як велів Аллах, але колонізатор старається тримати нас слабкими і розділеними на дрібні утворення, які він назвав державами, поставивши на чолі кожного утворення своїх агентів,яких назвав правителями, щоб запобігти поверненню держави Ісламу. Для цього він просуває демократію, виключає Іслам, розділяє цілі мусульманських народів, штучно створює проблеми, а потім нав’язує свої рішення, втомлює протестуючих частковими вимогами, відволікаючи боротьбою з симптомами, а не вилікуванням головної хвороби, відволікаючи національним діалогом і поверненням старої гвардії,щоб назавжди відбити охоту до революції, проголосивши перемир’я, яке люди порахували «історичним».

У завершенні заяви підкреслюється: «Сьогодні головна проблема — це колонізатор, який контролює країну і якого обслуговує світська політична еліта, не здатна ані на що, окрім продажу країни. Сьогодні проблема полягає у системі правління, яка не буде справедливою інакше, окрім як в Ісламі. Треба об’єднати зусилля під головуванням керівництва, вірного своєму Господу, що дотримується Його закону, усвідомлює походження причини, знаючого ворога і його наміри. Треба вигнати ворога,який сидить у нас на грудях, і відрубати його руки, які втручаються у нашу країну і нашу долю, а потім встановити Праведний Халіфат за методом пророцтва».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
06.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню