Хізб ут-Тахрір у Пакистані проводить масштабну кампанію «Припинення альянсу з Америкою»

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Відділення партії Хізб ут-Тахрір у Пакистані дало старт широкій кампанії під назвою «Припинення альянсу з Америкою».

Акція почалась з поширення прокламацій на тему: «Пакистанські правителі рішуче засуджують альянс з Америкою, але у той же самий час крок за кроком роблять дії по порятунку американської армії від ганьби». У межах акції по усій країні планується проведення маніфестацій, виступів у мечетях, ринках та інших громадських місцях, а також відправлення делегацій до впливових людей та робота з громадськістю.

Як заявили у Центральному інформаційному офісі Хізб ут-Тахрір Пакистану з приводу даної акції: «Сімнадцять років назад зрадник Первез Мушарраф відкрив бази, повітряні коридори та організував логістичну та розвідувальну підтримку для того, щоб Америка змогла напасти на мусульманський Афганістан та окупувати його. Мушарраф переконував, що його зрадництво піде лише на користь Пакистану, який тим самим отримає американське вдоволення, здійснить власні економічні інтереси та вирішить проблему Кашміру. Поруч з цим, сьогодні очевидно, що даний альянс з Америкою у її війні не приніс Пакистану нічого, окрім колосальних людських жертв, політичних та економічних втрат в області безпеки. На пакистанську підтримку Америка відповіла тим, що дозволила Індії, головному конкуренту Пакистану, увійти на територію Афганістану та використати її у якості бази для здійснення підривної діяльності проти нашої країни,як про цей факт черговий раз свідчать свідчення пійманого індійського шпигуна Кулбушана Джадава, який довгі роки організовував терористичну діяльність на південному заході Пакистану», — повідомили у прес-релізі організації від 12 лютого.

«Після волаючих та вкрай принижуючих актів агресії США правителям Пакистану треба припинити з ними альянс, вигнати усіх представників розвідки, армії та дипломатів Америки та відрубати простягнутий їй «рятувальний канат». Окрім цього, необхідно мобілізувати озброєні сили Пакистану на джихад для того, щоб покласти край шкідливій американській присутності у регіоні. Проте навпаки, пакистанське військове керівництво всупереч усьому цьому продовжує забезпечувати підтримку та безпеку Америці. Як було вказано у зверненні для преси від 7 лютого за підсумками засідання командуючих 208-го корпусу ВС Пакистану з питань інформаційної безпеки у контексті політики безпеки США у регіоні: «Багаторічні зусилля по боротьбі з «тероризмом» повинні бути консолідовані для досягнення міцного та стабільності як для Пакистану, так і для регіону. Національні інтереси повинні утримуватись на рівні найвищого пріоритету при співпраці з усіма іншими зацікавленими сторонами в області регіонального миру та стабільності», — заявили командуючі.

Настав час припинити триваюче приниження та ганьбу. Якщо врахувати,як декілька тисяч легко озброєних афганських муджахідів звели нанівець зусилля Америки, яка вже намагається закликати їх за стіл переговорів і примушує армію Пакистану спричиняти тиск на них за допомогою військових операцій, і враховуючі наявні сили у пакистанської армії та її здатність примусити Америку бігти, піджавши хвоста, то стає ясним, що це для Пакистану буде легко при керівництві, яке повністю втілить Іслам у життя та відкине альянс з США та почне джихад проти окупації.

فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ

«Якщо хто посягнув на вас, то і ви посягніть на нього, подібно тому, як він посягнув на вас» (2:194).

Проте, таке щире керівництво може бути забезпечено лише у Праведній державі Халіфат за методом пророцтва. Мусульманам Пакистану варто діяти спільно з Хізб ут-Тахрір для його встановлення. Давайте же скеруємось для того, щоб ми виявились саме тими, хто здійснить благу звістку Посланця ﷺ:

ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ

«А потім буде Халіфат з методом пророцтва» (Ахмад)», — говориться у повідомленні.


Газета «Ар-Рая»
21.02.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню