Палестинська адміністрація продовжує безчинствувати, заарештовуючи членів Хізб ут-Тахрір

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Палестині повідомив, що служби безпеки у провінції Тулькарм заарештували трьох членів партії: Імрана Аміра із селища Каффін, провінція Тулькарм, Абдуллаха Канана із міста Тулькарм, Ісмаіля Саліма із селища Біззарія, провінція Наблус.

Арешти були здійснені з причини політичної діяльності затриманих, яку служби безпеки несправедливо розцінили забороненою.

Раніше, по звинуваченню у «розпалюванні міжконфесійного розбрату», влада Палестини заарештувала шановного педагога Намра Нассара із Калькілії.

У свою чергу, в офісі Хізб ут-Тахрір підкреслив, що триваючі арешти членів партії свідчать про постійний страх влади перед тими, хто проливає світло на їх зрадництво, бездіяльність і ворожнечу проти Ісламу і палестинців, а також показує небажання Палестинської адміністрації розкривати свої істинні наміри і змови проти народу.

У заяві Хізб ут-Тахрір зазначається, що три останніх арешти трапились після того, як члени партії роздали серед людей відкритого листа, адресованого імамам, проповідникам і муфтіям. У листі мова йшла про те, що ПА незаконно закрила мечеті, заборонивши проведення колективних і п’ятничних молитов, а також цей лист містив вимогу негайно відкрити мечеті, одночасно забезпечивши необхідні заходи захисту здоров’я.

У заяві підкреслюється, що акти агресії і зарозумілість влади не завадять Хізбу продовжувати виконувати свій обов’язок, наказуючи схвалюване і забороняючи засуджуване, а також викриваючи злочинців і зрадників, поки Аллах не дарує перемогу Ісламу і віруючим. Офіс партії почав вимагати негайно звільнити затриманих і поклав на владу повну відповідальність за їх здоров’я і безпеку.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.05.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню