Що робить міністр внутрішніх справ Франції у Тунісі?

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір виступив проти візиту міністра внутрішніх справ Франції Жеральда Дарманена у Туніс, а потім в Алжир наприкінці минулого тижня, засудивши відносини влади Тунісу з Францією,яка образила тунісців та усіх мусульман, назвавши їх «терористами».

У заяві Хізб ут-Тахрір/Туніс підкреслюється, що ця колоніальна держава полює за ресурсами країни, а французька армія доклала свою руку до різанини мусульман в Центральноафриканській Республіці декілька років назад.

Далі в заяві пишеться: «Французький уряд широко використовує термін «тероризм», особливо у наші дні, щоб спричинити тиск на мусульман у Франції і відволікти увагу французького суспільства від послідовних криз. Прийом французьких міністрів у Тунісі — це виправдання злочинів Франції, підтримка брехні про «тероризм» і визнання усіх звинувачень на адресу Ісламу і мусульман».

На завершення міститься заклик до жителів Тунісу і володарів сили і положення: «Як довго ми будемо мовчати у відношенні того, що влада країни підло приймає у себе ворогів?! Хіба ми не повинні скинути їх, щоб позбутися від колоніалізму у нашій країні, звільнитись у повному сенсі у цього слова і встановити державу, очолювану чоловіками, які будуть дорожити своєю релігією, проявляти милосердя до свого народу і стояти стійко перед ворогами?!».

У зверненні до французького міністра говориться: «Ваш уряд не наважився б виступати проти Ісламу і мусульман, якщо б у нас був Халіфат. Але Ви сьогодні бачите перед собою лише цих жалюгідних правителів, тому робите те, що хочете. Але не спокушайтесь тим, що правителі мусульман сьогодні такі жалюгідні і підкоряються таким як Ви. Вони — лише помилка у нашій історії, і скоро усе зміниться, і тоді ви будете вимушені поспіхом покидати наші землі, побачивши встановлення Праведного Халіфату».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
11.11.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню