Погрози Ірану на адресу Америки — це мильні бульбашки для місцевої публіки

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Офіційний представник МЗС Ірану Саід Хатібзаде підтвердив у заяві агентству новин «Fars», що Тегеран нищівним чином відповість усім, хто наблизиться до червоної лінії, проведеної його країною. Про це повідомляє «RTArabic» 01.01.2020.

Хатібзаде сказав: «Ми упевнені, що відповімо на будь-які заходи Америки і готові до будь-якому сценарію».

«Ізраїль» розуміє, що якщо наблизиться до червоної лінії, то Іран обов’язково відповість», — додав він.

Іранський дипломат зазначив, що є ознаки диявольських дій Америки у регіоні, поклавши на неї відповідальність за наслідки будь-якої нової авантюри.

Він підкреслив, що Іран не буде квапитись вживати ніяких дій, але його відповідь на будь-яку агресію буде неминучою і рішучою.

«Ар-Рая»: з часів революції під лідерством Хомейні у 1979 році у зовнішній політиці іранський режим не відхиляючись слідує по орбіті руху Америки, вірно слугуючи її інтересам у регіоні. Доказом тому служить те, що проіранське ополчення у Сирії наражається на повітряні удари з боку єврейського утворення, вигодованця Сполучених Штатів і ніколи не відповідає на них, за винятком порожніх заяв, скерованих на внутрішню публіку Ірану. І якщо американці завдають удар по Ірану, то тільки для того, щоб іранський режим працював більш старанно, а не для його скинення. Це — гра, яку ми постійно спостерігаємо між Америкою та її інструментами у регіоні.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
06.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню