Америка схвалила щедрий пакет допомоги для підтримки єврейського утворення у його війні проти сектора Газа

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

20 квітня 2024 року Палата представників США прийняла законопроект про додаткову допомогу єврейському утворенню для фінансування його армії і військових операцій на суму 26,4 мільярда доларів США. Після цього прем’єр-міністр єврейського утворення Нетаньяху на своїй сторінці в «X» написав:

«Конгрес США тільки-но переважною більшістю голосів прийняв заслуговуючий на велику прихильність законопроект про допомогу, який демонструє сильну двопартійну підтримку «Ізраїля» і захист західної цивілізації. Дякую, друзі, дякую Америко!».

В свою чергу, голова МЗС єврейського утворення Ісраель Кац заявив:

«Голосування по пакету допомоги «Ізраїлю» при переважній двопартійній підтримці підтверджує міцні зв’язки і стратегічне партнерство між «Ізраїлем» і США і посилає потужний сигнал нашим ворогам».

«Ар-Рая»: після того, як поширилась інформація, що США можуть ввести санкції проти єврейського батальйону «Нєцах Ієгуда», який несе відповідальність за порушення прав людини, невиправдані вбивства і тортури палестинського народу, єврейський прем’єр-міністр написав в «X»: «Накладання санкцій США на підрозділ єврейської армії — це верх абсурду і моральної деградації». Ці слова вказують, що єврейське утворення не терпить ніякої критики або покарання з боку Америки, свого головного прибічника; при цьому євреї усвідомлюють, що не виживуть без підтримки Америки та інших країн, включаючи зрадницькі режими мусульманських країн.


Газета «Ар-Рая»
22 Шавваля 1445 р.х.
1 травня 2024 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню