Суданський режим намагається примусити замовчати голос правди, який виходить від Хізб ут-Тахрір

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

На тлі поширення членами Хізб ут-Тахрір у Судані після п’ятничної молитви 04.05.2018 листовок під назвою «Лише Іслам є виходом із політики невдач та брехні» сили безпеки увірвались у дім шейха Іси Ісхака в Омдурмані.

Після проведення обшуку у домі та вилучення книг, що належали шейху Ісі, вони увезли трьох його синів у невідомому напрямку, а потім звільнили вночі того ж дня. Також у Хартумі був заарештований г-н Акрам Сад аль-Хусейн, який, згідно прес-релізу інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в у Судані, досі перебуває під вартою. Поширена листовка говорить про те, що у цьому виданні описується порочна реальність, яка публікується у щоденних газетах. Але те, що турбує режим — це виявлення фактів та надання ідеологічних рішень.

Режим хоче ввести людей в оману, тому що він бере участь у змові разом з Міжнародним валютним фондом проти інтересів країни та громадян. У заяві також підкреслюється, що Захід підбурює своїх агентів у Судані примусити замовчати голос правди, який виходить від Хізб ут-Тахрір. Суданський режим використовує свої служби безпеки, які стали інструментом у руках західних колоніальних держав, нападаючи на щирих синів Ісламської Умми. У листовці зроблений висновок про те, що арешти, рейди, в’язниці та інше не примусять замовчати голос правди і не завадять голосу Ісламу, який лякає Захід та його інструменти. За допомогою Аллаха Хізб ут-Тахрір продовжить діяльність по відновленню ісламського образу життя шляхом встановлення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, який стане перешкодою на шляху невірного Заходу, який панує у нашій країні та грабує наші багатства. А ті, які вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться.


Газета «Ар-Рая»
08.05.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню