Хіба захист Посланця Аллаха ﷺ — злочин, що заслуговує на арешт?!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хіба захист Посланця Аллаха ﷺ — злочин, що заслуговує на арешт?!Хіба заклик правителів мусульман до виконання того, що поклав на них Аллах, є злочином, за який можуть переслідувати служби безпеки сирійський угрупувань?!

Ці питання задає інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Сирії у прес-релізі, опублікованому після арешту Мухаммада Раміза службами безпеки двох угрупувань — «Джейшуль-Іслям» і «Султан Мурад». Арешт був здійснений після того, як Мухаммад під час демонстрації в Афріні, провінція Алеппо,виступив з промовою на захист Посланця Аллаха ﷺ і поклав на правителів мусульман відповідальність за покарання тих, хто образив Пророка ﷺ, у першу чергу — на Ердогана, а також заявив, що, якщо б у мусульман була держава і халіф, ніхто б не насмілився ображати Посланця ﷺ.

У своїй заяві Хізб ут-Тахрір звернувся до народу: «Не для того ми вийшли на революцію проти режиму, який кидав у в’язниці і затикав роти, щоб потім знов наразитись на подібне ставлення». Також Хізб ут-Тахрір застеріг від подібної несправедливості тих, хто більше решти інших претендує на роль революціонерів, а насправді не є такими.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
04.11.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню