Битва «Смерть і ніякого приниження» — приклад для вас, о угрупування Шаму!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Із колиски революції у провінції Дераа... Із мечеті аль-Умурі у м. Дераа... З початком сьомого року благословенної революції Шаму почалась битва під назвою «Смерть і ніякого приниження» у відповідь на неодноразові атаки сил режиму проти беззбройних громадян.

Гасло «Смерть і ніякого приниження» стало лунати на вустах жителів Шаму, оживляючи їх душі знов не тільки у провінції Дераа, але і в усьому регіоні, по усьому благословенному Шаму. Знов загорілась надія у серцях людей, незважаючи на усі місцеві, регіональні та міжнародні змови. Люди знов отримали надію на то, що вони можуть скинути режим Асада, а їх революція зможе досягнути своїх цілей. Від нас усіх вимагається лише правдивість та рішуча воля для того, щоб ця битва стала посланням жителів провінції Дераа зокрема та усіх жителів Шаму — у цілому до усіх мусульман зі Сходу землі до Заходу — посланням про те, що допомога від Аллаха близька для віруючих та чесних рабів Аллаха, як би не старались боротися проти цього сили брехні, як би багато їх не було, скільки б їх не зібралось і скільки б у них не було зброї, адже усе це — ніщо перед теми, хто увірував, вчиняв праведно та проявляв терпіння.

Сказав Всевишній:

كَم مِّن فِئَةٖ قَلِيلَةٍ غَلَبَتۡ فِئَةٗ كَثِيرَةَۢ بِإِذۡنِ ٱللَّهِۗ وَٱللَّهُ مَعَ ٱلصَّٰبِرِينَ ٢٤٩

«Скільки малочисельних загонів перемогло з волі Аллаха!». Адже Аллах — з терплячими» (2:249).

Так, це вже само по собі — перемога, яка, по милості Аллаха, супутня муджахідам та героям провінції після того, як вони відповіли на заклик Аллаха Всемогутнього та відкинули від себе усе, що заважає цьому, згуртувались навколо верві Аллаха та створили єдиний оперативний штаб під назвою «БуньянМарсус». Вони обрали собі підходящу назву, яка відповідає реальним справам, пов’язаним з цією битвою, залишивши решту інших колишніх назв угрупувань . Також вони обірвали усі зв’язки з несправедливими, злочинними державами, які плетуть змови проти благословенної революції Шаму. Вони припинили відносини з розвідштабом із провінції Сувейда (MilitaryOperationsCenter— MOC), створеним виключно з метою плетіння змов проти революції та жителів Шаму, співробітники якого прикриваються дружбою та допомогою сирійському народу , хоча самі не мають до нього відношення. Також ці муджахіди відмовились від усіх брудних політичних грошей, відповівши на заклик пролитої крові шахідів, які гинуть кожного дня десятками на очах та на слуху усього світу. Вони відповіли на заклик скорблячих та пригноблених жителів Шаму, проти яких плетуть змови усі, кому не лінь, тільки лише за те, що ті сказали: «Наш Господь — Аллах», «Ми поклоняємось тільки Аллаху», «Нема у нас нікого, окрім Тебе, о Аллах».

Із провінції Дераа, колиски революції, почався істинний шлях з істинною метою, до якого варто примкнути усім угрупуванням, які беруть участь у революції Шаму, надавши тим самим допомогу жителям країни та революції, піднятої для скинення режиму Асада у самому його центрі, у Дамаску, з наступним встановленням ісламського правління на його руїнах! Це можливо тільки лише у випадку, якщо ми звернемось до Аллаха, том що тільки Він дає допомогу і тільки Він — Помічник. Це нескладно, якщо ухопитись усім разом за вервь Аллаха, відповісти на наказ Аллаха та відсторонитись від того, що Він заборонив. Керуючись межами наказів та заборон Аллаха, ми зможемо досягти перемоги, яку обіцяв Аллах Своїм віруючим та щирим рабам.

Сказав Всевишній:

يَٰٓأَيُّهَاٱلَّذِينَ ءَامَنُوٓاْ إِن تَنصُرُواْ ٱللَّهَ يَنصُرۡكُمۡ وَيُثَبِّتۡ أَقۡدَامَكُمۡ ٧وَٱلَّذِينَ كَفَرُواْ فَتَعۡسٗا لَّهُمۡ وَأَضَلَّ أَعۡمَٰلَهُمۡ ٨

«О ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то і Він допоможе вам і зміцнить ваші стопи . Загибель тим, які не увірували! Він зробить марними їх діяння» (47:7,8).

Ця битва довела силу народної підтримки та її впливу на хід битви , яку т.з. «спонсори» раніше намагались вкрасти, використавши для цього деякі угрупування та тих, хто продав свою релігію, честь та землю за жалюгідні подачки із цього світу . Ми бачили, як себе одразу повели Йорданія, розвідштаб із провінції Сувейда (MilitaryOperationsCenter— MOC) та угрупування, які охороняють його від жителів провінції Дераа, — як вони своїми вчинками розвіяли по вітру усі свої «зусилля»,витрачені за останні роки, тому що з початком цієї битви вони одразу ж стали намагатись її зупинити різноманітними засобами та способами: обірвавши щирим муджахідам поставки зброї та боєприпасів, зачинивши кордон з Йорданією для поранених, відкривши повітряний простір Йорданії для злочинної та сирійської авіації, словом — зробили усе можливе у надії зупинити битву, але воля Аллаха була на те, щоб вона не зупинилась.

Народна підтримка зараз на стороні битви «Смерть і ніякого приниження», люди жертвують усім дорогим та цінним, своїм майном та силами, які їм дав Аллах на цьому шляху. Люди будуть стояти на вашому боці , «БуньянМарсус», проти злочинного режиму, його солдатів та найманців! Люди і надалі будуть підтримувати вас, і Аллах дасть вам успіх як у цьому світі, так і у наступному!..

О повстанці усього Шаму! Стряхніть з себе пил приниження та сорому, зречіться від усіх державних режимів, їх злочинної допомоги та перекиньте їм на голови столи, за якими вони плетуть підступи проти мусульман та їх революції у Шамі! Займіть гідну позицію перед Аллахом і перед Уммою, щоб ваші імена були записані таким же гідним чином в історії Ісламу! Об’єднайтесь та згуртуйтесь навколо верві Аллаха! Саме у цьому полягає ваш успіх та велич як у цьому світі, так і в останньому! Запам’ятайте, пропозиція стати вшанованими людьми не стукає у ваші двері кожного дня! Нема притулку від Аллаха, окрім як у Нього. Нехай слова лицемірів не відштовхують вас від послуху Аллаху та Його вдоволення, і нехай Шайтан не лякає вас кількістю своїх слуг та прибічників, їх підступами та змовами, тому що Шайтан лише лякає цим і не більше.

Сказав Всевишній:

إِنَّمَاذَٰلِكُمُالشَّيْطَانُيُخَوِّفُأَوْلِيَاءَهُفَلَاتَخَافُوهُمْوَخَافُونِإِنكُنتُممُّؤْمِنِينَ

«Це усього лише диявол лякає вас своїми помічниками. Не бійтесь їх, а бійтесь Мене, якщо ви є віруючими» (3:175).

Якщо ж ви відвернетесь та залишите без допомоги мусульман Сирії та їх революцію, то, клянусь Аллахом, вас замінять ті, хто краще вас, а ви опинитесь на дні цього світу та у вогні Пекла у світі наступному, вас буде запитано за ваше потурання та зрадництво перед Аллахом і перед Уммою. Аллах вас замінить і дасть цій Благородній Уммі тих, хто щиро надасть їй допомогу, візьме її за руку та поведе назустріч до вдоволення її Господа та до послуху Йому.

Сказав Всевишній:

إِنَّفِيذَٰلِكَلَذِكْرَىٰلِمَنكَانَلَهُقَلْبٌأَوْأَلْقَىالسَّمْعَوَهُوَشَهِيدٌ

«Воістину, у цьому міститься нагадування для тих, у кого є серце, хто прислухається та присутній при цьому» (50:37).

Газета «Ар-Рая»
Автор: Шаді аль-Абуд
19 Рамадана 1438 р.х.
14.06.2017 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню