Хрестоносець Путін хизується злочинами своєї армії у Сирії

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

«Президент Росії Володимир Путін у четвер (01.03.2018) заявив, що триваюча російська операція у Сирії показує зростання обороноздатності його країни», — пише «Аль-Кудс аль-Арабі» від 01.03.2018.

«Звертаючись до російських депутатів, Путін додав що після сирійської операції світ впізнав основні види російського озброєння».

«Ар-Рая»: так Путін пишається злочинами, які він скоїв проти народу Сирії, і тим, що він використав різні види озброєння, щоб показати світу «оборонні можливості» своєї країни!

Життя мусульман стала настілки доступною, що вороги випробовують на них своє озброєння і демонструють свої мускули, руйнуючи та виснажуючи мусульманські країни і проливаючи невинну кров.

Сирія стала ареною, де російська армія хрестоносців у витонченому виді представляє свої військові продукти, відкрито кидаючи виклик Ісламській Уммі, над якою зміцнились вороги і від якої відмовились зрадники та боягузи, залишивши її як здобич жорсткій варварській міжнародній системі, що не дотримується своїх угод відносно дітей, жінок та старих.

Ані для кого не приховається різанина, влаштована над народом Сирії у цілому, та Східної Гути — зокрема. Мовчання усього світу перед цими масовими вбивствами стало звичайною справою. Проте ця Умма, лідером якої є Мухаммад ﷺ, не безплідна. Із її потомства, з волі Аллаха, знайдеться той, хто надасть допомогу цій релігії та зцілить серця жителів Шаму та усіх мусульман у затишку Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, який з’явиться у найближчий час та покарає колонізаторів, зрадників та злочинців.

وَيَقُولُونَ مَتَى هُوَ قُلْ عَسَى أَن يَكُونَ قَرِيبًا

«Вони скажуть: «Коли це станеться?». Скажи: «Можливо, це станеться дуже скоро!» (17:51).

Газета «Ар-Рая»
07.03.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню